Fenerbahçe'ye durmak yok   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-21-2011 (17:11)   Son Mesaj: 02-21-2011 (17:11)    Cevap: 0    Gösterim: 558  

    02-21-2011

    Fenerbahçe'ye durmak yok

    Fenerbahçe'ye durmak yok
    Derbi maçta Beşiktaş'ı mağlup ederek haftayı 3 puanla kapayan Fenerbahçe, izin yapmadan Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

    Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Beşiktaş karşısında görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı, diğer oyuncuların ise koşu, ısınma, top kapma ve pas çalışmalarıyla başladıkları idmanı, pas organizasyonları ile sürdürdüğü bildirildi. İdmanın 4 kaleli minyatür kale maçla sona erdiği bildirildi.
    Kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş maçında serçe parmağı zedelenen Joseph Yobo, sağ dizine darbe alan Selçuk Şahin, sol dizine darbe alan Alex de Souza, sağ alt baldırına darbe alan Mehmet Topuz, bel ağrıları bulunan Andre Santos, midesinden rahatsızlanan Semih, gribal enfeksiyon geçiren Uğur Boral ve sol kasığında ağrıları bulunan Miroslav Stoch'un antrenmana katılmadığı belirtildi. Bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü ifade edildi.

    Geçen hafta sağ karın bölgesinde kısmi yırtık tespit edilen Gökhan Gönül'ün tedavisine devam edilirken, Galatasaray ile yapılan A2 Ligi maçının kadrosunda yer alan Okan Alkan, Berk Elitez, Hasan Erbey, Gökay Iravul ve Ertuğrul Taşkıran da antrenmana katılmadı.

    Yarını dinlenerek geçirecek sarı-lacivertliler, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını 23 Şubat Çarşamba günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.




    Fenerbahçe'ye durmak yok Yorumları