Kasımpaşa'dan hakemlere büyük öfke   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-24-2011 (12:11)   Son Mesaj: 01-24-2011 (12:11)    Cevap: 0    Gösterim: 545  

    01-24-2011

    Kasımpaşa'dan hakemlere büyük öfke

    Kasımpaşa'dan hakemlere büyük öfke
    Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, Gaziantepspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını, maçın sonucunu hakem dörtlüsünün belirlediğini söyledi.

    Süha Sidal, Gaziantepspor karşısında hakemlerin kötü bir yönetim gösterdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:
    ''Maçın sonucunu tayin eden hakem dörtlüsüydü. Bariz ofsayttan gol yedik. Peşinden sarı kartı bulunan Gaziantepsporlu Dany, ceza yayı önünde topu elle kesti. Sahada herkesin gördüğü bu olayı maalesef 4 hakem de göremedi. Hakem, düdüğü çalsa Dany ikinci sarı karttan oyun dışı kalacak ve rakibimiz 10 kişiyle mücadele edecekti. Bu kadar bariz hataların olduğu bir yerde iyi niyet aranmaz. Bariz bir şekilde hakkımız yeniyor. Sahada mücadele eden futbolcularımızın emeğine yazık. Bir takımın geleceğiyle bu kadar oynanmaz.''

    ''Artık bunları Sayın Mahmut Özgener ve Sayın Oğuz Sarvan'a şikayet ediyoruz'' diyen Sidal, ''Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bir takım ancak bu kadar mağdur bir hale düşürülebilir. Takımımız mağlubiyeti hak edecek bir oyun ortaya koymadı. Şanssız bir golle yenik duruma düştük'' ifadelerini kullandı.

    Süha Sidal, her şeye rağmen mücadelelerini sezon sonuna dek centilmence sürdüreceklerini ve ligde kalmak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.




    Kasımpaşa'dan hakemlere büyük öfke Yorumları