Meryem Avrupa'nın zirvesinde   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (11:13)   Son Mesaj: 01-21-2011 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 801  

    01-21-2011

    Meryem Avrupa'nın zirvesinde

    Meryem Avrupa'nın zirvesinde
    Avrupa Atletizm Birliği'nin (EAA) 'Ayın Atleti' anketinde, ezici üstünlükle ilk sırada yer alan Avrupa şampiyonu milli atletimiz Meryem Erdoğan, oylarını kendisinden esirgemeyen Türk sporseverlere teşekkür etti.

    İlk kez yarıştığı krosta, 23 yaş altında Avrupa şampiyonu olan Meryem Erdoğan'ın antrenörü Öznur Dursun, halk oylamasının önceki gün sona erdiğini, Meryem'in yüzde 43'ün üzerinde oy alarak, anketi ilk sırada tamamladığını söyledi. Anketin henüz sonuçlanmadığına dikkati çeken Öznur Dursun, bundan sonra medya mensuplarının ve atletizm uzmanlarının da oy kullanacağını ifade etti. Dursun, "Atletimiz her ne kadar başarısını Avrupa şampiyonu olarak kanıtlamış olsa da, basının desteğine de ihtiyacı vardı. Bu anketten ezici üstünlükle çıkabilmek, Türk atletizm severlerinin katkısıyla oldu. Meryem ve ben, anketimize ilgi gösteren Türk halkına çok teşekkür ederiz." dedi.




    Meryem Avrupa'nın zirvesinde Yorumları