'Herkes Kazım'a sahip çıksın'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-10-2011 (10:12)   Son Mesaj: 01-10-2011 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    01-10-2011

    'Herkes Kazım'a sahip çıksın'

    'Herkes Kazım'a sahip çıksın'
    Yönetici Murat Yalçındağ, yeni transfer Colin Kazım'ın artık Sarı-Kırmızılı formayı terlettiğini belirterek, GS adına Kazım'a sahip çıkmak zorundayız dedi.

    Herkes Kazım'a sahip çıksın
    Colin Kazım Richards, Galatasaray"a imza attığından bu yana adeta tüm camianın bir numaralı gündem maddesi oldu. Ezeli rakip Fenerbahçe"de istenmeyen adam ilan edildikten sonra soluğu Florya"da alan genç futbolcunun transferi, taraftarları ikiye bölmüştü. Bir kısım, Kazım"ın yetenekli bir oyuncu olduğunu belirterek kazanılması durumunda takıma çok faydasının dokunabileceğini savunurken, bir kısım taraftar da disiplinsiz davranışları ve sorunlu hayatı nedeniyle yararlı olamayacağı görüşündeydi. Milli futbolcu, Hannover ile oynanan hazırlık maçında ortaya koyduğu futbol ve attığı golle ilk sınavında göz doldurdu. Karşılaşma sonrasında soruları yanıtlayan yönetici Murat Yalçındağ, Kazım"a destek verdi.

    "Yeni isimler keyif veriyor"

    Murat Yalçındağ, milli futbolcunun artık Galatasaray"ın formasını terlettiğini ifade ederken, "Kulübümüz adına Kazım"a sahip çıkmak zorundayız" ifadelerini kullandı. Yalçındağ konuşmasına, "Daha ilk maçlarında yeni aldığımız iki arkadaşımızdan biri gol attı, biri asist yaptı. Attığı golden iki dakika önce de Kazım"ın bir şutu direkten döndü. Bu bize çok keyif veriyor. Hocamızın hem yeni transferleri denemesi, hem de gençleri takıma adapte etmesi çok önemli" şeklinde devam etti. Başarılı yönetici, Hannover karşısındaki futbolu beğendiğini de belirtti.




    'Herkes Kazım'a sahip çıksın' Yorumları