Halil: Türkiye'ye 2 veya 3 yıl sonra   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (17:13)   Son Mesaj: 01-04-2011 (17:13)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    01-04-2011

    Halil: Türkiye'ye 2 veya 3 yıl sonra

    Halil: Türkiye'ye 2 veya 3 yıl sonra
    Milli futbolcu Halil Altıntop, kendisi ve kardeşi Hamit Altıntop'a Türkiye'den gelen transfer tekliflerinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

    Milli futbolcu Halil Altıntop, kendisi ve kardeşi Hamit Altıntop'a Türkiye'den gelen transfer tekliflerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ''Ancak, şimdilik daha erken. Türkiye'ye 2 veya 3 yıl sonra gelebiliriz'' dedi.
    Galatasaray'ın eski teknik direktörü Michael Skibbe'nin çalıştırdığı Eintracht Frankurt, Belek'teki Sueno Golf Otel'de kamp yapıyor.

    Takımın oyuncularından Halil Altıntop, gazetecilere yaptığı açıklamada, başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Altıntop, gazetecilerin kendisi ve kardeşi Hamit Altıntop'a yönelik transfer tekliflerine ilişkin soruları üzerine, ''Türkiye'den gelen transfer teklifleri, bizi mutlu ediyor, ancak, şimdilik daha erken. Türkiye'ye 2 veya 3 yıl sonra gelebiliriz'' diye konuştu.

    Kendisiyle birlikte takımda başka Türk oyuncular da bulunduğunu anlatan Altıntop, şunları söyledi:

    ''Takımımda Cenk Tosun, Ümit Korkmaz ile birlike oynuyoruz. A takımda idmanlara çıkmaya başlayan 18 yaşındaki kaleci Aykut Özer ise gelecekte adından çok söz ettirecek bir yetenek. Alman liginde çok sayıda Türk oyuncunun bulunmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Nuri Şahin'in, yapılan ankette Bundesliga liginde ilk yarıda en başarılı futbolcu seçilmesi de bizim için büyük gurur kaynağı oldu.''




    Halil: Türkiye'ye 2 veya 3 yıl sonra Yorumları