FB'li Emre'ye soruldu: Hagi mi, Alex mi?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (19:13)   Son Mesaj: 12-27-2010 (19:13)    Cevap: 0    Gösterim: 558  

    12-27-2010

    FB'li Emre'ye soruldu: Hagi mi, Alex mi?

    FB'li Emre'ye soruldu: Hagi mi, Alex mi?
    Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, yaşamımın hiçbir diliminde asla vefasızlık yapmadığını söylerken, çarpıcı açıklamar yaptı. Emre, yıllardır tartışılan 'Hagi mi, Alex mi?' sorusuna da samimiyetle cevap verdi.

    İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "Kampüste Lösev" projesi kapsamında düzenlediği "Sağlıklı Yaşam ve Spor" konulu panele katılan Emre Belözoğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı.
    Panelde; 11 yaşındaki kuzeninin lösemi hastalığı nedeniyle kaybettiğini vurgulayan Emre Belezoğlu, kuzeni Çağatay"ı çok sevdiğini, bu hastalığı yenmek için Lösev"e her konuda destek vereceğini söyledi.

    Belezoğlu "Sağlıklı yaşam konusunda çok dikkatli davrandığını. Yurt dışında oynarken bu konuda çok önemli bilgiler aldığını" ifade etti.

    Bir soru üzerine; yaşamımın hiçbir diliminde asla vefasızlık yapmadığını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Hagi ve Alex"i ayrı kategorilerde değerlendirdim. Hagi yan yana oynadığım en iyi yabancı futbolcu, ondan çok şey öğrendim. Alex Fenerbahçe"ye gelen en iyi yabancı futbolcu" dedi.

    UEFA finalinde oynayamamanın içinde bir yara olduğunu söyleyen Emre, Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan için ise "Arda benim yaptığım hataları yapmayacak" dedi.

    İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi konferans salonunda yapılan panel; Kanal D Spor Editörü ve Spikeri Emre Tilev'in moderatörlüğünde, yapılırken, Emre'nin yanı sıra Sabah Gazetesi Spor Müdürü Emrah Kyalıoğlu, Star TV Spor Müdürü Ertem Şener, Tematik Kanallar Yöneticisi Gökhan Telkenar, eski Galatasaraylı futbolculardan Evren Turhan"ın katıldı.




    FB'li Emre'ye soruldu: Hagi mi, Alex mi? Yorumları