Beşiktaş'ta herkes satılık   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-19-2010 (14:12)   Son Mesaj: 12-19-2010 (14:12)    Cevap: 0    Gösterim: 575  

    12-19-2010

    Beşiktaş'ta herkes satılık

    Beşiktaş'ta herkes satılık
    Beşiktaş'ın Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, ara dönem öncesi 'Kim olursa olsun satabiliriz' diyerek futbolculara şu mesajı gönderdi:

    Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı, "Bobo ya da bir başkası. Kim olursa olsun, satabiliriz. Bizim için kulübümüzün menfaati önemli. Hocamızla konuşup herşeyi bu hafta netleştireceğiz" dedi.
    Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı flaş transferlerde büyük rolü olan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, artık hiçbir oyuncunun kulübün önüne geçemeyeceğini söyledi, "İsteyen bizimle kalır, isteyen gider" dedi.

    Takımdaki her oyuncunun bir fiyatının olduğunu ifade eden Adalı, "Kulübün menfaatleri doğrultusunda kararlar aldık. Teklif gelecek oyuncularımız için pazarlığa açığız. Bobo ya da bir başka futbolcu, kim olursa olsun satabiliriz" diye konuştu.

    Geçmişe oranla, transfer görüşmelerinde daha temkinli ve sistemli adım atacaklarını da vurgulayan Adalı, şöyle devam etti:

    "Hiçbir oyuncu ve şahıs Beşiktaş Kulübü'nün önünde değildir. Gitmek isteyen, gider. Kimseyi zorla tutamayız. Bizler öncelikle Beşiktaş'ın menfaatini düşünüyoruz. Takıma yarar sağlayacak futbolculara kol kanat germek istiyoruz. Onların önünü açmayı planlıyoruz."

    KARAR SCHUSTER'İN

    Schuster ile Gaziantepspor maçından sonra toplantı yapacaklarını da belirten Adalı, "Takımdan ayrılacak oyuncuların ismi netleşecek. Oyuncularımıza talepler var. Eskişehirspor, Bucaspor, Bursaspor ve Konyaspor'un istediği oyuncuların listesini hocamıza sunacağız.

    İSİMLER BELİRLENECEK

    Son kararı o verecek ve ona göre hareket edeceğiz. Başkanımız Yıldırım Demirören'in ise yurt dışındaki temasları devam ediyor. Hafta içinde herşey netleşecek. Gidecekler ve geleceklerin ismi belli olacak" dedi.

    ZAFERLERE KOŞACAĞIZ

    Bu sezon ses getiren transferler yaptıklarını ve takımın istikrarı için her türlü fedakarlıktan kaçınmayacaklarını da vurgulayan Adalı, sözlerini şöyle tamamladı:"Beşiktaşlıların keyifle izleyeceği ve gurur duyacağı bir ekip oluşturmak için yola çıktık. Quaresma ve Guti gibi büyük yıldızlardan sonra önemli isimleri daha kadromuza katarak sezonun ikinci yarısına ligde ve Avrupa'da hedefe emin adımlarla yürümek istiyoruz. Bunu yapacak güçteyiz. Büyük zaferlere imza atacak bir ekip oluşturacağız."

    BUGÜN




    Beşiktaş'ta herkes satılık Yorumları