'Büyük kaleci'nin oğlu 'büyük gol' yedi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-10-2010 (19:11)   Son Mesaj: 11-10-2010 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 734  

    11-10-2010

    'Büyük kaleci'nin oğlu 'büyük gol' yedi

    'Büyük kaleci'nin oğlu 'büyük gol' yedi
    Danimarkalı efsane kaleci Peter Schmeichel'ın oğlu Kasper Schmeichel, dün gece belki de babasının bile kurtaramayacağı bir güzellikte frikik golü yedi...

    Manchester United ve Danimarka milli takımının unutulmaz file bekçisi Peter Schmeichel futbola uzun süre önce veda etti ancak yeşil sahalarda bir başka Schmeichel top koşturmaya devam ediyor.

    Babasının izinde giden Kasper Schmeichel, dün gece belki de babasının bile kurtaramayacağı bir güzellikte frikik golü yedi.

    Leeds United'da forma giyen oğul Schmeichel, dün gece takımının Coca Cola Championship Ligi'nde Hull City ile Elland Road'da karşılaştığı maça her zamanki gibi ilk 11'de başladı.

    14. dakikada Hull City, kaleye 35 metre mesafeden bir frikik atışı kazandı. Topun başına geçen Tottenham'dan kiralık John Bostock, harika bir golle takımını 1-0 öne geçirirken, kaleci Schmeichel'ın yapabileceği pek fazla da birşey yoktu.

    Leeds United daha sonra skoru 2-1 lehine çevirmiş, fakat kendi kalesine attığı golle maçın 2-2 bitmesine razı olmuştu.

    Premierligi.com





    'Büyük kaleci'nin oğlu 'büyük gol' yedi Yorumları