Rıdvan çıldırdı: Ben gerizekalı mıyım? VİDEO   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 12-08-2012 (21:57)   Son Mesaj: 12-08-2012 (21:57)    Cevap: 0    Gösterim: 759  

    12-08-2012

    Rıdvan çıldırdı: Ben gerizekalı mıyım? VİDEO

    Rıdvan çıldırdı: Ben gerizekalı mıyım? VİDEO
    Rıdvan çıldırdı: Ben gerizekalı mıyım? VİDEO

    Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in canlı yayınına bağlanarak 'Rıdvan orada mı?' sorusuna ve Galatasaray ile ilgili kullandığı iddia edilen ifadelere açıklık getirdi.

    Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in canlı yayınına bağlanarak 'Rıdvan orada mı?' sorusuna ve Galatasaray ile ilgili kullandığı iddia edilen ifadelere açıklık getirdi.

    VİDEO İÇİN TIKLAYIN Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Braga'yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek br üst tura yükselmesinin ardından sarı-kırmızılı takımın hedefinde tek bir isim vardı; Rıdvan Dilmen...

    Galatasaray'ın Manchester United ile Old Trafford'da oynadığı maçtan sonra sarı-kırmızılı takımın oyun sistemini eleştiren Dilmen, oyun anlayışının bu şekilde devam etmesi durumunda bazı sıkıntıların oluşabileceğini ifade etmişti.

    Maçın ardından sosyal medyada Dilmen'e büyük tepki gösteren ve deneyimli futbol yorumcusunu hedef alan mesajlar yayınlayan Galatasaraylı taraftarlara, Dilmen'den cevap geldi.

    Rıdvan Dilmen ayrıca, NTV'deki yayına canlı bağlanarak "Rıdvan orada mı?" sorusunu yönelten Fatih Terim'i de telefonla aradığını söyledi.

    "FATİH TERİM'İ ARADIM VE KONUŞTUM"

    Fatih Terim'i arayarak görüştüğünü ifade eden Dilmen, "Bu konu gerçekten ciddi bir konu. Ben bunu anlatmak zorunda değilim, neden bu konu buraya kadar geldi ben de anlamadım açıkcası. Ben, dün Fatih Terim'i aradım ve konuştum. Hocamla, NTV'ye bağlandığında beni sormasıyla ilgili bir soru yönelttim o da bilmiyor bu konuların nereden çıktığını... Hocam, bana "Allah dedi, nereden çıktı bu söylemler. Beni aradıklarında ben takım otobüsündeydim. Rıdvan da orada mı diye sordum" dedi. Hocam, Güntekin'in sesini duyunca benim de orada olduğunu sanmış. Durum bundan ibaret" ifadelerini kullandı.

    DİLMEN: "BEN GERİZEKALI MIYIM"

    Galatasaray gruptan çıkamaz ya da sıfır çeker şeklinde bir açıklamada bulunmadığını ifade eden Dilmen, "Ben gerizekalı mıyım. Ben söylemediğim bir cümle için kendimi savunmam. Söyledikleri tarihte zaten Manchester United ile Galatasaray oynuyor, daha 1. hafta. İki Cluj ve iki Braga maçı oynanmamış. Ben de gerizekalıyım ya Galatasaray gruptan çıkamam diyeceğim.

    Yarın programım var, 6 dakikalık bir konuşma var ve onu bir yayınlayayım da insanlar bir dinlesinler, çok dert etmişlerse... Benim rahatlamaya ihtiyacım yok, saygısız insan değilim ve ben, Fenerbahçeliyim. O gün Galatasaray'ı teknik olarak eleştirdik ancak Galatasaray sıfır puan falan çeker demedim" şeklinde konuştu.





    Rıdvan çıldırdı: Ben gerizekalı mıyım? VİDEO Yorumları