Aykut Kocaman'dan 'Sniejder' açıklaması   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 12-05-2012 (20:54)   Son Mesaj: 12-05-2012 (20:54)    Cevap: 0    Gösterim: 808  

    12-05-2012

    Aykut Kocaman'dan 'Sniejder' açıklaması

    Aykut Kocaman'dan 'Sniejder' açıklaması
    Aykut Kocaman'dan 'Sniejder' açıklaması

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda M'Gladbach ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman bir basın toplantısı düzenledi.

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda M'Gladbach ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman bir basın toplantısı düzenledi.

    Kocaman, Alman ekibi karşısına ideal kadroları ile çıkacaklarını ifade ederken özellikle Sniejder ismi ile meşgul olan transfer gündemi hakkında ise dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

    Başarılı çalıştırıcı kupada iddialı olduklarını, ''Hem ligi hem Avrupa'yı aynı anda götürmeye çalışacağız. Bu çok kolay bir şey değil ama Fenerbahçe yarıştığı her kulvarda en tepeye oynayan bir kulüptür.'' sözleri ile dile getirirken takımın perşembe günü oynanacak maça ideal kadro ile çıkacağını vurguladı:

    ''Takım kadromuzda 23 tane yakın kalitede futbolcumuz var. Buradan çıkan her kadro ideal kadrodur. M'Gladbach karşısında yine ideal kadromuzla sahaya çıkıp yenmek için oynayacağız''

    Fenerbahçe'nin gündemini meşgul eden Sneijder tranferi hakkında net konuşmayan Kocaman, kendisinin bilgisi dahilinde bir transfer çalışması olmadığını belirtti. ''Ligde ve Avrupa'da sezonun ikinci yarısında 2-3 kademe daha ileride olacağımıza inanıyorum. Şu anda transfer çalışmamız sıfır. Tabii ki futbolcular izliyoruz, takip ediyoruz ancak herhangi bir çalışmamız, bitmiş, görüşülmüş bir şey yok.

    Sneijder ile ilgili de herhangi bir çalışmamız yok. Benim bildiğim kadarıyla hiçbir ilgimiz yok ancak benim dışımda bir ilgi varsa bilemem.'' ifadelerini kullandı.

    Aykut Kocaman, üzerlerinde bir baskı olmadığını dile getirirken Kayseri maçında yaşanan olaylara da, ''Ben bildiğim işi yapıyorum. Bildiğim kadarıyla yapıyorum. Çok sevdiğim bir kulüpte görev alma bağlılığım da var. Bugün de böyle yarın da böyle olacak. Başka bir motivasyon kaynağım yok.

    Kayserispor maçından evvel yapılanlar, Kayserililere mâl edilemez. Ben iki taraftar grubu arasında bir husumet olduğunu düşünmüyorum. Bu çok şiddetli bir karşılama oldu. Ve bu olanlara anlam veremedim. Son dönemlerde Fenerbahçe'ye karşı şiddet uygulaması var. Bu sadece fiilen değil manevi şiddet. Fenerbahçe Kulübü olarak Kayseri'de yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz'' şeklinde değindi.





    Aykut Kocaman'dan 'Sniejder' açıklaması Yorumları