Lazio Roma'da Parma'ya acımadı   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 12-02-2012 (20:58)   Son Mesaj: 12-02-2012 (20:58)    Cevap: 0    Gösterim: 708  

    12-02-2012

    Lazio Roma'da Parma'ya acımadı

    Lazio Roma'da Parma'ya acımadı
    Lazio Roma'da Parma'ya acımadı

    Serie A'da haftanın kritik mücadelesinde Lazio kendi evinde Parma ile kozlarını paylaştı.

    Serie A'da haftanın kritik mücadelesinde Lazio kendi evinde Parma ile kozlarını paylaştı.

    Serie A'da 15. hafta mücadelesinde Lazio kendi evinde Parma'yı 2-1 yenerek zirve iddiasını sürdürdü. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Guiseppe Biava ve 34. dakikada Miroslav Klose kaydederken konuk ekibin tek sayısı 61. dakikada Ishak Belfodil'den geldi.


    Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Marco Guida'nın yönettiği mücadeleye Vladimir Petkovic'in öğrencileri hızlı başladı. Atak futbolu sonucunda 25. dakikada Biava'nın attığı golle 1-0 öne geçen Lazio, bu golün ardından ataklarını iyice sıklaştırırken 34. dakikada başkent ekibinin dünyaca ünlü Alman forveti Miroslav Klose attığı golle skoru 2-0'a taşıdı ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
    Bu sezon Parma takımında iyi işler çıkartan Roberto Donadoni, maçın ikinci yarısında en önemli gol ayaklarından biri olan Amuri'yi 58. dakikada oyundan alıp, Ishak Belfodil'i oyuna dahil ederek forvet hattında değişikliğe giderken Donadoni'nin bu hamlesi etkili oldu ve 66. dakikada Ishak Belfodil attığı golle farkı 1'e indirdi. Ancak mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 Lazio'nun zaferi ile sonuçlandı.
    Alınan bu sonucun ardından Lazio, puanını 29'a çıkartırken, konuk ekip Parma 20 puanda kaldı.
    Bu arada Parma filelerini de havalandıran Klose, bu sezonki gol sayısını 9'a yükseltirken Lazio evinde oynadığı son üç lig maçını da galibiyetle tamamlamış oldu.


    Serie A'da 16. hafta mücadelelerinde Lazio 10 Aralık'ta Bologna ile karşı karşıya gelecek. Parma ise 8 Aralık'ta Atalanta deplasmanında puan savaşı verecek.

    (sporx)

    Â*





    Lazio Roma'da Parma'ya acımadı Yorumları