Kayserispor'da Fenerbahçe hazırlıkları   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 11-30-2012 (20:56)   Son Mesaj: 11-30-2012 (20:56)    Cevap: 0    Gösterim: 709  

    11-30-2012

    Kayserispor'da Fenerbahçe hazırlıkları

    Kayserispor'da Fenerbahçe hazırlıkları
    Kayserispor'da Fenerbahçe hazırlıkları

    Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    Teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde, Kadir Has Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Steinsson ile grip olan Abdullah dışındaki tüm futbolcular katıldı. Sakatlığı geçen Riveros ise hafta başından bu yana takımla ilk kez çalıştı.

    Prosinecki, antrenman öncesi saha ortasında oyuncularıyla bir süre konuştu. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, koşunun ardından topla çalışma yapıldı.

    Artrenman öncesi AA muhabirine açıklama yapan takım kaptanı Eren Güngör, Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarlara 3 puanı armağan etmek istediklerini söyledi.

    Takımda maç öncesi iyi bir hava oluştuğunu dile getiren Güngör, şunları kaydetti:

    ''Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. Artık sahamızda kesinlikle kaybetmek istemiyoruz. Fenerbahçe'nin de deplasmanda sadece 1 galibiyeti var. Deplasmanda sıkıntı yaşadıklarını biliyoruz. Biz kendi futbolumuzu oynadığımız sürece hiçbir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Takım arkadaşlarımın bu maçta daha bir güvenli oynaması gerekiyor. İnşallah Pazar günü Fenerbahçe karşısında iyi futbol oynayarak sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.''

    Fenerbahçe'nin son haftalardaki formda oyuncusu Musa Sow'dan çekinmediklerini vurgulayan Güngör, ''Musa Sow iyi bir futbolcu. Onu yakından takip ediyorum, maçlarını izliyorum. Çok kaliteli bir santrfor. Ligin en formda oyuncusu. Takım defansını iyi yaparsak sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. İnşallah biz onu gerekli şekilde durdurmasını da biliriz'' dedi.

    Orta saha oyuncusu Ömer Bayram ise bu maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olacağını ifade ederek, ''Fenerbahçe karşılaşması zor bir maç olacak. Ama onlar da deplasmanda çok zorlanıyor. İnşallah taraftarımızın desteğiyle iyi bir maç çıkarırız'' dedi.

    Antrenman, daha sonra basına kapalı devam etti.

    Kaynak: AA





    Kayserispor'da Fenerbahçe hazırlıkları Yorumları