Sneijder için şimdi de 'takas' iddiası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-28-2012 (21:58)   Son Mesaj: 11-28-2012 (21:58)    Cevap: 0    Gösterim: 702  

    11-28-2012

    Sneijder için şimdi de 'takas' iddiası

    Sneijder için şimdi de 'takas' iddiası
    Sneijder için şimdi de 'takas' iddiası

    İtalyan devi Inter'den ayrılması gündemde olan Wesley Sneijder için iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

    İtalyan devi Inter'den ayrılması gündemde olan Wesley Sneijder için iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

    Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Wesley Sneijder, Inter'de yaşadığı sorunların ardından Avrupa kulüplerinin de iştahını kabarttı.

    Fenerbahçe'nin dışında Manchester United, Real Madrid, Anzhi'nin de takibinde olan Hollandalı orta saha için ortaya atılan son iddianın başrolünde ise Paris Saint-Germain var.

    Fransız ekibinin geçen sezon başında kadrosuna kattığı Javier Pastore'yi Sneijder ile takas olarak İtalyan ekibine teklif etmeye hazırlandığı iddia edilen PSG'nin Ocak ayında bu hamle için harekete geçmesi bekleniyo.

    Fransız basını oyuncunun 'düşük maaş' nedeniyle yeni sözleşmeye imza atmadığı bu nedenle de takımdan ayrılmasının gündemde olduğunu yazdı.

    SportMediaset, PSG'nin bu transferde diğer rakiplerine göre bir adım önde olduğuna dikkat çekti. Ancak haberde, Pastore'nin henüz kulüpten ayrılmayı kabul etmediği ve menajeri ile yapılan görüşmede Arjantinli yıldızın takımda kalmak istediği ifade edildi.

    İNDİRİM İSTEDİLER, ORTALIK KARIŞTI

    Inter yönetimi, yıllık ücreti 6 milyon euro olan Sneijder'den indirime gitmesini istedi. Ancak Hollandalı oyuncunun buna yanaşmaması bir anda ortamı gerdi ve takımdan ayrılma noktasına kadar getirdi.

    Inter Sportif Direktörü Marco Branca ve başkan Massimo Moratti yaptıkları açıklamalarda 'sözleşmesinde düzenlemeye gitmek gerekli' şeklinde konuşması oyuncunun 'evet' dememesi halinde geri dönülemez bir yola gireceği şeklinde yorumlandı.

    ANZHI BİLE TEMKİNLİ

    Rusya Ligi'nde mücadele eden ve büyük ekonomik gücü ile tanınan Anzhi, gündeminde olduğu iddia edilen Sneijder için temkinli konuştu. Kulüp Genel Menajeri Aycaz Kaziakhmedov yaptığı açıklamada, "Bizim metodumuz rastgele oyuncu almak üzerine değil.

    Ekonomik durumumuz ve hocamızın isteğine bağlı. Oldukça güçlü bir takım kurmak istiyoruz. Ancak bu demek değildir ki sadece sansasyonel transferler yapacağız. Alacağımız isimler, üzerinde düşünülmüş olmalı. sözlerini kullandı.

    İtalyan basının 1 numaralı gündem maddesi olmaya devam eden Sneijder için İtalyanlar ise Milan kulübüyle adını yan yana yazarken, Inter'in Hollandalı yıldız olmadan başarıya uzanmasının mümkün olmayacağı görüşünde birleştiyor.

    Kaynak: Sporx





    Sneijder için şimdi de 'takas' iddiası Yorumları