Stamford Bridge'de Benitez'e ÅŸok!   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 11-25-2012 (21:57)   Son Mesaj: 11-25-2012 (21:57)    Cevap: 0    Gösterim: 551  

    11-25-2012

    Stamford Bridge'de Benitez'e ÅŸok!

    Stamford Bridge'de Benitez'e ÅŸok!
    Stamford Bridge'de Benitez'e ÅŸok!

    Chelsea'nin yeni menajeri İspanyol Rafael Benitez, Manchester City maçından önce Stamford Bridge'de şok bir protesto ile karşılaştı.

    Chelsea'nin yeni menajeri İspanyol Rafael Benitez, Manchester City maçından önce Stamford Bridge'de şok bir protesto ile karşılaştı.

    İngiltere Premier League'de Chelsea ile Manchester City arasında Stamford Bridge'de oynanan maçtan önce Londra temsilcisinin yeni teknik direktörü Rafael Benitez tepki topladı.
    Di Matteo'nun görevine son verilmesinin ardından Chelsea'nin yeni menajeri olan Benitez, takımın başındaki ilk maçına Manchester City karşısında çıktı.

    Chelsea'nin başında Stamford Bridge'de ilk maçına çıkacak Benitez'i büyük bir şok bekliyordu. Benitez'i Stamford Bridge'de görmek istemedikleri yönünde tezahüratlar yapan ve bu yöndeki tepkilerini pankartlar ile ifade eden Chelsea taraftarları, Di Metteo'ya ise sahip çıkarak şükranlarını sundu.

    Karşılaşmanın 16. dakikası oynanırken ayağa kalkan Chelseali taraftarlar "Seni burada istemiyoruz" tezahüratını yaparken; Metteo'ya da hep bir ağızdan bir kez daha teşekkür ettiler.

    Chelsea'nin İspanyol yıldızı Juan Mata da maçtan önce yaptığı açıklamada, takımın yeni menajerinin Benitez olmasını beklemediklerini dile getirmişti.
    Mata açıklamasında, "Roberto Di Matteo'ya bizimle geçirdiği tüm zaman için teşekkür ediyorum ve gelecekte ona başarılar diliyorum. Onunla birlikte ilk Şampiyonlar Ligi kupamızı kaldırdık. Seni her zaman hatırlayacağız. İyi şanslar Robbie!" ifadelerini kullanmıştı.

    Rafael Benitez son açıklamasında, "Liverpool taraftarının benim için iyi dileklerde bulunduğunu tahmin ediyorum. Sizi tanıyan ve nasıl çalıştığınızı bilen insanlar, bunun sonunda kazanabilirseniz mutlu olurlar. Yüksek meblalara 3-4 yıl için başka bir kulübe imza atabilirdim. Ama isteğim Premier Lig'de kalmak ve kupalar kazanmak." ifadelerini kullanmıştı.

    (sporx)

    Â*





    Stamford Bridge'de Benitez'e şok! Yorumları