Bosque: Mourinho dünyanın en iyisi değil   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 11-24-2012 (20:56)   Son Mesaj: 11-24-2012 (20:56)    Cevap: 0    Gösterim: 528  

    11-24-2012

    Bosque: Mourinho dünyanın en iyisi değil

    Bosque: Mourinho dünyanın en iyisi değil
    Bosque: Mourinho dünyanın en iyisi değil

    Vicente Del Bosque yılın teknik direktörü ödülü için kimlere oy verdiğini açıkladı.

    Vicente Del Bosque yılın teknik direktörü ödülü için kimlere oy verdiğini açıkladı.

    İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque Radio MARCA'ya verdiği röportajda Yılın Teknik Direktörü Ödülü için oyunu Guardiola, Di Matteo ve Prandelli'ye verdiğini açıkladı.

    Oy verirken, teknik adamların takıma yaptığı sportif katkılar ve benimsediği kuralları göz önünde bulundurduğunu söyleyen 61 yaşındaki teknik adam, Guardiola'yı seçmesinin nedeni olarak İspanyol çalıştırıcının geçtiğimiz sene 3 kupa kazandığını gösterdi.
    Neden Mourinho'ya oy vermediği sorulduğunda, olası tartışmalardan uzak kalmaya çalışan Del Bosque: "Beni var eden kulübe ve Mourinho'ya karşı hiç bir art niyetim olamaz, sadece tercihim bu yöndeydi" diyerek soruyu geçiştirdi.


    Verdiği diğer iki oya da açıklık getiren tecrübeli teknik adam geçtiğimiz günlerde Chelsea'den kovulan Di Matteo'ya verdiği oyun nedeni için: "Kötü giden bir takımı sezon ortasında alarak Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapmak kolay değil, o herkesin başaramayacağı bir şey başardı" dedi.
    Son olarak oy verdiği Prandelli'nin İtalya milli takımına yeni bir çehre kazandırdığını ve oynattığı futbolun herkes tarafından çok sevildiğini söylerken; "Ona oy vermemin nedeni biraz da Uluslarası futbola destek olmak" ifadelerine kullandı.


    Bir dönem Beşiktaş teknik direktörlüğü de yapan Vicente Del Bosque teknik direktörlük kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi, 2 La Liga, 1 UEFA Süper Kupası, 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası, 1 Avrupa Şampiyonası ve 1 Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadı.





    Bosque: Mourinho dünyanın en iyisi değil Yorumları