Cehennem hazırlıkları! İlk sürpriz kaşılama   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 11-19-2012 (17:48)   Son Mesaj: 11-19-2012 (17:48)    Cevap: 0    Gösterim: 606  

    11-19-2012

    Cehennem hazırlıkları! İlk sürpriz kaşılama

    Cehennem hazırlıkları! İlk sürpriz kaşılama
    Cehennem hazırlıkları! İlk sürpriz kaşılama

    Galatasaray taraftarı Atatürk Havalimanı'na inecek olan Manchester United'ı karşılamaya gidiyor.

    Galatasaray taraftarı Atatürk Havalimanı'na inecek olan Manchester United'ı karşılamaya gidiyor.

    Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile Türk Telekom Arena'da dev bir maça çıkacak olan Galatasaray'da sarı-kırmızılı taraftarlar, tüm dünyaya görsel şölen yaşatmayı planlıyor.

    Manchester United maçında yapılacak olan kareografi üzerinde son rötuşları yapan sarı-kırmızılılar bunun öncesinde ilk hamlesini gerçekleştirecek.

    Saat 19:00'da İstanbul Atatürk Havaalanı'na inecek Manchester United kafilesini karşılayacak olan sarı-kırmızılı taraftarlar Ada ekibine kendisini gösterecek.

    1993 yılındaki eşleşmede İstanbul'a gelen Manchester United takımını karşılayan Galatasaraylı taraftarlar 'Welcome to Hell' pankartları açmıştı. Sarı-kırmızılıların bu kez pankart açıp açmayacakları merakla beklenmeye başlandı. O dönemde rakibi büyük baskı altına alan Galatasaray taraftarlarının taşkınlığa müsaade etmeyecekleri ifade edildi.

    Öte yandan UEFA'nın koreografi konusundaki çok katı kuralları nedeniyle Cluj maçında daha önce örneklerini gördüğümüz 3 boyutlu koreografiler konusunda endişesi olan sarı-kırmızılı taraftarların buna rağmen özel bir gösterinin altına imza atacakları öğrenildi.

    Galatasaray'ın gruptaki kader maçında, tribünlerde yapılan şovun maçın önüne geçmesini istemeyen ve maç günü bütün enerjisini takımı desteklemeye ayıracak olan sarı-kırmızı tribünler, Türk Telekom Arena'yı İngilizce pankartlarla donatacak.





    Cehennem hazırlıkları! İlk sürpriz kaşılama Yorumları