Fatih Terim'e Gürcistanlı bakandan ziyaret   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 11-16-2012 (03:11)   Son Mesaj: 11-16-2012 (03:11)    Cevap: 0    Gösterim: 562  

    11-16-2012

    Fatih Terim'e Gürcistanlı bakandan ziyaret

    Fatih Terim'e Gürcistanlı bakandan ziyaret
    Fatih Terim'e Gürcistanlı bakandan ziyaret

    Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi için İstanbul'da bulunan Gürcistan Enerji Bakanı Kakhaber Kaladze, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i ziyaret etti.

    Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi için İstanbul'da bulunan Gürcistan Enerji Bakanı Kakhaber Kaladze, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i ziyaret etti.

    GalatasarayÂ*Kulübü'nden yapılan açıklamada, bir dönem Fatih Terim'in de teknik direktör olarak görev yaptığı Ä°talya'nın AC Milan takımının eski futbolcularından olan Kaladze'nin, akÅŸam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek, Terim ile görüştüğü bildirildi.

    Terim'in 2001 yılında Milan'da birlikte çalıştığı Kaladze'yi tesisin binasının önünde karşıladığı ve odasında ağırladığı kaydedildi. Ziyarette eski teknik direktörüyle sohbet eden Kaladze'ye sarı-kırmızılı futbolcuların ve FatihÂ*Terim'in imzasının bulunduÄŸu birÂ*Galatasaray formasının hediye edildiÄŸi belirtildi.

    -Kaladze: ''Terim antrenörlüğünden önce çok büyük biri''-

    Ziyaret sırasında GSÂ*TV'ye açıklama yapan Kalazde, Fatih Terim ile buluÅŸmaktan büyük mutluluk duyduÄŸunu anlatarak, ''Benim hocalığımı yapmış bir insan ama Terim antrenörlüğünden önce çok önemli, büyük biri. Burada onu görebildiÄŸim için mutluyum.Â*Yarın Kardemir Karabükspor maçına da geleceÄŸim'' dedi.

    Galatasaray'ı çok iyi tanıdığını vurgulayan Kaladze, ''Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri, önemli bir tarihi var. Bu sezon kazanabilecekleri tüm kupaları kazanmalarını ve özellikle salı akÅŸamı Manchester United önünde bir galibiyet almalarını umuyorum''Â*ifadelerini kullandı.

    Kaladze, futboldan sonra farklı bir karar alarak politikaya girdiğini belirterek, ''Mayıs'ta ilk adımımı attıktan sonra ekim ayındaki seçimlerde kazandık. Amacım halkıma ve ülkeme hizmet etmekti. Umarım bu konuda elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edebilirim'' şeklinde konuştu.

    Fatih Terim ise ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

    ''Bugün bir telefon geldi, açıkçası Gürcistan Enerji Bakanı olduğunu bilmiyordum. Çok mutlu olacağımı ifade ettim. Kulüp yetkililerimize dünden beri ziyaret etmek istediğini söylemiş. Gürcistan'da çok önemli bir yere gelmiş. Zaten düzgün ve iyi karakterli, iyi bir oyuncuydu. Çok mutlu oldum, gurur duydum. Kısa bir süre beraber olmamıza rağmen sevgisi bitmemiş. Demek ki onda iz olarak bir şeyler bırakmışım. Yarın onu maça davet ettik. Bakan olsa da esas mesleği olan futbolu unutmuyor. Gelmek istedi, maçımıza gelecek. Onu misafir edeceğiz.''

    Kaynak: AA





    Fatih Terim'e Gürcistanlı bakandan ziyaret Yorumları