'Hakan Şükür İdolümdür'   Konuyu açan: fuhgu   İlk Mesaj: 07-20-2012 (01:51)   Son Mesaj: 07-21-2012 (00:30)    Cevap: 1    Gösterim: 915  

    07-20-2012

    'Hakan Şükür İdolümdür'

    'Hakan Şükür İdolümdür'
    İstanbul -
    Galatasaray'ın Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı milli futbolcu Burak Yılmaz, sarı-kırmızılı kulübe gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ''İnşallah kazanacağımız başarılarda ben de rol alabilirim'' dedi.

    GSTV'ye açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, tarif edilmez duygular içerisinde olduğunu belirterek, ''Hem çok büyük bir camiaya hem de çok büyük bir kulübe, iyi başarılar kazanmış olarak geldim. İnşallah Trabzonspor'da yakaladığım başarıları burada da yakalarım. Tarif edilemez güzel duygular içerisindeyim. İnşallah bu duygular böyle devam eder. Buraya başarılı olmaya geldim'' diye konuştu.

    Galatasaray'da çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu söyleyen milli futbolcu, ''Burada çok samimi ve değerli arkadaşlarımız var. Başta Fatih hocamız var. Aslında birbirimizi biliyoruz. Yine de ilk gelişim heyecanlı oldu. Takımdan ayrı çalıştım ama çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Zaten başarının da nasıl ve ne şekilde geldiği belli oluyor. Bu aileye katılmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah kazanacağımız başarılarda ben de rol alabilirim'' ifadelerini kullandı.




    'Hakan Şükür İdolümdür' Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-21-2012, 00:30

    → 'Hakan Şükür İdolümdür'


    Bana kalırsa burak yılmaz kendine çok iyi ve doğru bir oyuncuyu örnek almış...
    fuhgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fuhgu