Yıldırım: Her Şeyin Zamanı Var   Konuyu açan: fuhgu   İlk Mesaj: 07-20-2012 (01:49)   Son Mesaj: 09-06-2012 (22:34)    Cevap: 2    Gösterim: 714  

    07-20-2012

    Yıldırım: Her Şeyin Zamanı Var

    Yıldırım: Her Şeyin Zamanı Var
    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlamasında taraftarlarla buluştu.

    Caddebostan sahilinde bugüne özel hazırlanan ''1907Fest'' etkinliğine katılan taraftarlarla bir araya gelen Yıldırım, büyük ilgi gördü.

    Çok sayıda yönetim kurulu üyesiyle birlikte festivale katılan Yıldırım, beraberindekilerle ''Samanyolu'' şarkısı eşliğinde sahneye çıktı.

    Taraftarı selamladıktan sonra bir konuşma yapan Yıldırım, duygularının çok yüklü olduğunu, hata yapmamak için yazılı bir metne bağlı olarak konuşacağını ifade etti.

    Sarı-lacivertli taraftarların Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutlayan başkan Yıldırım, ''Aynı zamanda Maltepe Cezaevi'nde Fenerbahçe için yatan Hasan ve Bilal kardeşlerimize de buradan selam olsun'' dedi.

    Uzun bir aradan sonra taraftarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

    ''Yaşanan bu süreçte en büyük gücümüz daima sizler oldunuz. Bizler sizin sayenizde Fenerbahçe yolunda asla yalnız yürümedik. Silivri'de, Çağlayan'da, Avrasya Maratonu'nda, Topuk Yaylası'nda, Bağdat Caddesi'nde, yılbaşında, Babalar Günü'nde Metris'te bayrağımızı gururla taşıdınız, renklerimize sahip çıktınız. Bizlerin saygınlığı, gururu ve en önemlisi özgürlüğümüz oldunuz. Şimdi artık ileriye, çok daha ileriye bakmanın zamanıdır. Size söz veriyorum gücüm el verdiğince, ömrüm yettiğince Fenerbahçe nerede olursa olsun orada olacağım.''




    Yıldırım: Her Şeyin Zamanı Var Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-21-2012, 00:32

    → Yıldırım: Her Şeyin Zamanı Var


    Açıkça söylemek gerekirse fenerbahçeliler günü diye birşey olduğunu ilk defa duyuyorum
    fuhgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fuhgu

      Permalink - Mesaj no 2  09-06-2012, 22:34

    → Yıldırım: Her Şeyin Zamanı Var


    ne mutlu sana işte duymuş oldun artık
    sevilay sevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) sevilay sevil