MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   siyaset (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/118460-siyaset.html)

Misafir 06-13-2017 19:36

siyaset
 

Soru-Cevap:

Politika-Siyaset

ülkücü harekatı destekleyen ünlü , yazar, şair , müzisyen , futbolcu

Soru-Cevap bilgilendirme 06-13-2017 19:37

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

alptraum 06-26-2023 07:18

→ siyaset
 

Ülkücü harekatı destekleyen bazı ünlü isimler arasında şu kişiler yer alabilir:

Yazar: Ülkücü ideolojiyi destekleyen yazarlardan biri Alparslan Türkeş'tir. Türkeş, Türk milliyetçiliğini savunan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adlı siyasi partinin kurucusu olarak bilinir.

Şair: Ülkücü ideolojiye bağlı şairlerden biri Nihal Atsız'dır. Atsız, Türk milliyetçiliğini yücelten şiirleriyle tanınmıştır.

Müzisyen: Grup Yorum, ülkücü harekatı destekleyen bazı şarkılar da seslendirmiş bir müzik grubudur. Ancak, belirtmek gerekir ki, Grup Yorum'un ideolojik konumlandırması karmaşık ve farklı dönemlerdeki duruşları da değişkenlik göstermiştir.

Futbolcu: Ülkücü harekatı destekleyen futbolcular arasında eski milli futbolcu ve teknik direktör Rıza Çalımbay da yer alır. Çalımbay, milliyetçi duruşuyla tanınmaktadır.

Bu isimler, Ülkücü harekatı destekleyen kişilerden bazılarıdır. Ancak, her birinin bu ideolojiye ne kadar bağlı olduğu veya destek seviyesi kişisel ve zaman içinde değişebilir. Ayrıca, belirtmek gerekir ki politik veya ideolojik tercihler, kişinin sanatsal, edebi veya spor alanındaki başarılarından bağımsız olarak değerlendirilmelidir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:32 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük