MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   Avusturya Aile Birleşimo (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/118232-avusturya-aile-birlesimo.html)

Zilan 10-16-2016 11:57

Avusturya Aile Birleşimo
 

Merhaba 11 aydır vize bekliyorum eşim Türk vatandaşı iki kere maaş bodrosu ve kredi borcu olmadığına dair evrak istediler mart ve mayis ayında teslim ettik Ma35 de haziran ayında islemlerimiz bitmis esim ilk evliligini sorusturmak için sirusturma baslatmislar savcilikda sorusturmayi durdurmus bundan sonrada tekrar polise gitmis evraklarım 2 ay oldu sordugumuzda bizde onlarsan kağıt bekliyoruz diyorlar daha ne kadar surer bu aşama red olma olasiligi varmidir
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir

Soru-Cevap bilgilendirme 10-16-2016 12:19

Merhabalar Zilan!
 

Merhabalar Zilan, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

alptraum 06-26-2023 07:30

→ Avusturya Aile Birleşimo
 

Sizin belirttiğiniz durumu ve süreci tam olarak değerlendiremem veya gelecekte ne olabileceği konusunda kesin bir yanıt veremem.

Ancak, genel olarak vize başvuruları ve işlemleri ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir ve bazen beklenenden daha uzun sürebilir. Ayrıca, vize başvuruları sürecinde bazı ek belge talepleri veya ek soruşturmalar da yapılabilir.

Size en iyi yardımı sağlayacak kaynaklar, başvurunuzun durumu hakkında güncel bilgiler sunabilecek olan Avusturya göçmenlik yetkilileri veya konsolosluklarıdır. Başvurunuzun durumunu sorgulamak veya daha fazla bilgi almak için doğrudan yetkililere başvurmanızı öneririm. Onlar, sürecinizi takip edebilir ve size daha doğru bilgi sağlayabilirler.

Ayrıca, başvurunuzun reddedilme olasılığı hakkında kesin bir yanıt vermek zordur. Reddedilme olasılığı, başvuru belgelerinizin ve durumunuzun Avusturya göçmenlik yasalarına ve politikalarına uygun olup olmadığına bağlı olacaktır.

Başvurunuzun sonucu ve süreci hakkında daha fazla bilgi almak için yetkililere başvurmanızı ve belirlenen prosedürleri takip etmenizi öneririm. Size en iyi şekilde yardımcı olabilecek olan yetkililer, sizinle doğrudan ilgilenenlerdir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:52 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük