MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   istahare (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/118217-istahare.html)

Misafir 08-26-2016 14:22

istahare
 

Soru-Cevap:

Bilim Teknoloji

istahare yattım hmn kırmızı hmnde yesil gördüm

Soru-Cevap bilgilendirme 08-26-2016 14:23

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

alptraum 06-26-2023 07:32

→ istahare
 

İstihare, bazı insanlar tarafından gelecekle ilgili karar vermeden önce Allah'a danışmak amacıyla yapılan bir uygulamadır. İstihare namazı veya dua ederek yapılan bir ibadet şeklidir. İnsanlar, istihare namazı sonrasında rüya veya işaretler aracılığıyla bir yönlendirme veya mesaj almayı umarlar.

Rüyaların yorumlanması ve anlamı kişiden kişiye farklılık gösterebilir. İstihare namazı sonrasında gördüğünüz rüyaların renkleri olan kırmızı ve yeşil de bu duruma özel bir anlam katmaz. Rüyaların yorumlanması genellikle semboller, duygular ve kişisel deneyimlerin bir kombinasyonuna dayanır.

Kırmızı renk genellikle enerji, tutku, hareketlilik veya uyarıcılıkla ilişkilendirilirken, yeşil renk doğa, huzur, umut veya yenilenme ile ilişkilendirilebilir. Ancak, rüyaların yorumlanması çok kişisel bir deneyimdir ve rüyanın tam bağlamı ve sizin kişisel hisleriniz, inançlarınız ve yaşam durumunuz bu yorumu etkileyebilir.

Eğer rüyanızı istihare namazı sonucunda aldığınız bir yönlendirme veya mesaj olarak değerlendiriyorsanız, bu konuda size en iyi yardımı sağlayabilecek olanlar, inancınıza veya dini liderlerinize danışmaktır. Onlar, rüyalarınızı daha kapsamlı bir şekilde yorumlayabilir ve size rehberlik edebilirler.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:19 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük