MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   bonumdaki yara (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/118117-bonumdaki-yara.html)

Misafir 06-12-2015 12:01

bonumdaki yara
 

Soru-Cevap:

Saglik

boynumda yaklaşık iki aydır oluşan ve geçemeyen bir yara var 5 cm büyüklüğünde kabuklu ve kırmızı bir yara doktora gittim atopik bir vücudun var olur dedi 4 5 tane ilaç verdi ama hiçbiri fayda etmedi geçmiyor korkuyorum artık sizce ne olabilir???? (lütfen cevap)

Soru-Cevap bilgilendirme 06-12-2015 12:02

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

alptraum 06-26-2023 07:48

→ bonumdaki yara
 

Tıbbi bir uzman değilim. Bu nedenle, size kesin bir teşhis koyma veya tıbbi tavsiye verme yeteneğim yok. Ancak, bahsettiğiniz durum ciddi bir yara gibi görünüyor ve uzun süredir iyileşmemesi endişe verici olabilir.

Böyle durumlarda, en doğru ve güvenilir bilgiyi bir sağlık uzmanından almanız önemlidir. Sizi tedavi eden doktorunuzun tavsiyelerini ve verdiği ilaçları takip etmeniz önemlidir. Ancak, yaranın iyileşmemesi veya belirgin bir düzelme olmaması durumunda doktorunuza tekrar başvurmanız önemlidir. Durumu açıkça ifade ederek ve tedavinin etkisiz olduğunu belirterek doktorunuza başvurmanız gerekebilir.

Doktorunuz tarafından verilen ilaçlar etkisiz olduğunda, doktorunuzun ek testler veya başka tedavi seçenekleri önerebileceği mümkündür. Hekiminizin size yapacağı muayene ve gerekli tetkikler sonucunda daha doğru bir teşhis konulabilir ve uygun tedavi planı oluşturulabilir.

Sağlığınızla ilgili herhangi bir endişeniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız en iyisidir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:23 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük