Sinema
Karayip Korsanları - Gizemli Denizlerde   Konuyu açan: pınaran   İlk Mesaj: 06-22-2011 (14:10)   Son Mesaj: 11-27-2012 (08:43)    Cevap: 1    Gösterim: 5053  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen pınaran

    06-22-2011

    Karayip Korsanları - Gizemli Denizlerde

    Geçmişten gelen bir kadın Sparrow'un bir anda planlarını değiştirir. Çoğu yönden tehlikeli olan Angelica (seksapalitesi ve babası Karasakal) ile bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır. Gençlik Pınarı'nı bulmaya.. Karayip Korsanları - ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00


    Geçmişten gelen bir kadın Sparrow'un bir anda planlarını değiştirir. Çoğu yönden tehlikeli olan Angelica (seksapalitesi ve babası Karasakal) ile bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır. Gençlik Pınarı'nı bulmaya..
    Karayip Korsanları - Gizemli Denizlerde Filminden Resimler
    Tabii ki Kaptan Barbossa yine arkalarından seğirtiverir.

    Karasakal ve Angelica karakterlerini beğenmekle birlikte bağzı kılıç kalkan sahneleri bitsin diye beklememiz diğer filmlerdeki her sahnede güldürebilmesine kıyasla zayıf kalmış, Orlando Bloom ve Keira Knightly'nin olmaması da içimizde burukluk yarattı, ama neyseki Barbossa gitmemiş. Hele Barbossa'nın kendi mürettebatını bırakıp da askerlerle çıkagelmesi Haydaaa! etkisi yarattı.

    En güzel bölümü deniz kızlarıydı, şakıyarak gemiye doğru yaklaşmaları bütün olumsuzlukları örttü. dünyanın en güzel kızlarını arayıp bulmuşlar belli ki. Hele hele bir anda tıssslayıp canavarlaşmaları alkışa değerdi.

    Arkadaş bir de o 3 Boyutlu gözlükler ne illetleşti, 137 dakika molasız hiç yüzünden çıkarmadan izleyince gözlüğün izleri ertesi güne kadar çıkmadı yüzümden..

    Bu arada resme Penelope Cruz'u ekledim, illa Johnny Deep olacak diye bi şey yok, hem bu hatun çok fazla aşırı güzel

    alptraum ve rabiaD bunu beğendiler.