Sinema
Romulus, My Father (Babam, Romulus) [2007]   Konuyu açan: kipchak   İlk Mesaj: 03-28-2008 (11:40)   Son Mesaj: 03-28-2008 (11:40)    Cevap: 0    Gösterim: 1822  

    03-28-2008

    Romulus, My Father (Babam, Romulus) [2007]

    ROMULUS, MY FATHER Raimond Gaita’nın beğeni toplayan anılarına dayanıyor. Bu, Romulus’un, güzel karısı Christina’nın ve oğulları Raimond’u yetiştirme konusunda karşılaştıkları zorluk ve çekişmelerin hikayesi. Sonunda babayla oğul arasındaki kırılamaz bağı ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00



    Romulus, My Father (Babam, Romulus) [2007]

    ROMULUS, MY FATHER Raimond Gaita’nın beğeni toplayan anılarına dayanıyor. Bu, Romulus’un, güzel karısı Christina’nın ve oğulları Raimond’u yetiştirme konusunda karşılaştıkları zorluk ve çekişmelerin hikayesi. Sonunda babayla oğul arasındaki kırılamaz bağı göklere çıkaran imkansız bir sevginin hikayesi.

    Romulus, My Father (Babam, Romulus) [2007]

    Konusu

    ROMULUS, MY FATHER Raimond Gaita’nın beğeni toplayan anılarına dayanıyor. Bu, Romulus’un, güzel karısı Christina’nın ve oğulları Raimond’u yetiştirme konusunda karşılaştıkları zorluk ve çekişmelerin hikayesi.

    Son derece ahlaklı babasının, yürek parçalayıcı yokluğu ve ilgisizliğinin deneyimini yaşayan depresif annesine karşı olduğu bir evreni dengede tutmaya çalışan küçük bir çocuğun öyküsü. Sonunda babayla oğul arasındaki kırılamaz bağı göklere çıkaran imkansız bir sevginin hikayesi.

    Romulus, My Father (Babam, Romulus) [2007]

    Yönetmen Richard Roxburgh tarafından 7 yılı aşkın bir sürede geliştirilen ROMULUS, MY FATHER beyazperdeye şair ve oyun yazarı Nick Drake tarafından uyarlandı. Bu film Roxburgh ve Drake’in ilk uzun metrajlı filmi olup, Robert Connolly ve John Maynard’ın ortaklığıyla kurulan ve yapımları arasında “Three Dollars”, “The Bank”, Rowan Woods’un “The Boys”u, Jane Campion’ın “Sweetie”si ve Vincent Ward’ın “The Navigator”ı bulunan Arenafilm tarafından yapılmıştır.

    Romulus, My Father (Babam, Romulus) [2007]

    Richard Roxburgh tanınan bir aktör ve tiyatro yönetmenidir. Oyuncu olarak rol aldığı filmler arasında “Moulin Rouge”, “Oscar & Lucinda”, “Thank God He Met Lizzie” ve 1997’te Avustralya Film Eleştirmenleri ödülünü ve En İyi Aktör Dalında AFI ödülünü aldığı “Doing Time For Patsy Cline” bulunmaktadır.


    Fragman
    [YT]AgoYmEiRJ0Q[/YT]





    Romulus, My Father (Babam, Romulus) [2007] Filmiyle ilgili Yorumlar