Sinema
August Rush (Kalbini Dinle) [2007]   Konuyu açan: kipchak   İlk Mesaj: 03-05-2008 (19:41)   Son Mesaj: 03-05-2008 (19:41)    Cevap: 0    Gösterim: 2952  

    03-05-2008

    August Rush (Kalbini Dinle) [2007]

    Konusu Geleceği parlak genç bir çelist olan Lyla Novacek (Keri Russell), New York’da sahne aldığı bir konser sonrasında, kız arkadaşı ile birlikte Washington Square yakınındaki bir partiye giderler. Lyla, burada ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00


    Konusu

    Geleceği parlak genç bir çelist olan Lyla Novacek (Keri Russell), New York’da sahne aldığı bir konser sonrasında, kız arkadaşı ile birlikte Washington Square yakınındaki bir partiye giderler. Lyla, burada karizmatik İrlandalı gitarist Louis Connelly (Jonathan Rhys Meyers) ile tanışır ve aşık olur.

    August Rush (Kalbini Dinle) [2007]

    Aşk dolu, büyülü gecenin sonunda Lyla aceleyle adeta kaçar gibi otele geri dönmek zorunda kalır. Çünkü babası onu otelde beklemektedir. Tekrar Washington Square’de buluşmak için sözleşmişlerdir fakat babası Lyla’yı sahne alacağı sonraki konsere katılması için onu zorlar. Küçük yetim bir çocuğun onları tekrar bir araya getireceği zamana kadar, kader onları ayrı yönlere savurur.

    August Rush (Kalbini Dinle) [2007]

    Yıllar geçer, August Rush (Freddie Highmore) Allah vergisi müzikal yeteneği olan, yetimhanede büyümüş bir çocuktur. New York sokakların da müzik yaparken tanıştığı gizemli bir yabancı (Robin Williams), ona bu adı (August Rush) takmıştır. August Rush, sokaklarda yaptığı müziğinin, bir gün ailesi tarafından duyulacağını ve müziğin onları tekrar bir araya getireceğine inanmaktadır.

    Fragman
    [YT]-5ab6RtA-KE[/YT]





    August Rush (Kalbini Dinle) [2007] Filmiyle ilgili Yorumlar