Sinema
Baska dilde ask   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 12-28-2009 (00:04)   Son Mesaj: 04-17-2011 (05:37)    Cevap: 1    Gösterim: 2620  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen yabanGülü

    12-28-2009

    Baska dilde ask

    İşitme engelli bir gencin, çağrı merkezinde çalışan bir kıza aşkını konu eden Başka Dilde Aşk 18 Aralık'ta seyirciyle bulaşacak. Yapımcılığını Ofis İstanbul by PPR'ın yaptığı, senaryosunu İlksen Başarır ile Mert ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00


    İşitme engelli bir gencin, çağrı merkezinde çalışan bir kıza aşkını konu eden Başka Dilde Aşk 18 Aralık'ta seyirciyle bulaşacak.

    Yapımcılığını Ofis İstanbul by PPR'ın yaptığı, senaryosunu İlksen Başarır ile Mert Fırat'ın yazdığı, yönetmenliğini yine İlksen Başarır'ın üstlendiği filmde, Saadet Işıl Aksoy , Mert Fırat, Emre Karayel, Lale Mansur , Timur Acar ,Ayten Uncuoğlu, Metin Coşkun, Şebnem Köstem, Tuğrul Tülek ve Tuna Kırlı rol alıyor.

    İşitme engelli bir gencin çağrı merkezinde çalışan bir kıza aşık olmasını şiirsel bir dille anlatan film, aşkın hiçbir engel tanımayacağını birbirinden ilginç anekdotlarla Beyazperde'ye aktarıyor.

    Başka Dilde Aşk'ın, 7. Sanat tutkunlarını, sosyal sorumluluk konularında daha duyarlı olmaya davet eden mesajlarıyla da dikkat çekmesi bekleniyor.


    Baska dilde ask
    GELİRİN BİR BÖLÜMÜ İŞİTME ENGELLİLER ANAOKULUNA

    Ülkemizde yaşayan dokuz milyon engelli insanın hayata katılması için çaba gösterilmesi gerektiğini vurgulayan filmin gelirinin bir kısmı, işitme engelliler için anaokulu projesine destek amaçlı kullanılacak. Aynı zamanda Türkiye Kürek Fedarasyonu ile ortak bir çalışma yapılarak dünyada ilk kez engellilerin kürek sporuna kazandırılması ve onların spor, sosyal aktivitelerden faydalanabilmesi hedefleniyor.

    Başka Dilde Aşk, işitme engelliler için Türkçe altyazılı olarak 18 Aralık'ta vizyona giriyor. Film, bu yönüyle de Türkiye'de bir ilke imza atmış olacak…

    alptraum ve rabiaD bunu beğendiler.




    Baska dilde ask Filmiyle ilgili Yorumlar




      Permalink - Mesaj no 1  04-17-2011, 05:37

    --->: Baska dilde ask


    Cok begendigim bir filmdi
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum