Sinema
Kampüste Çıplak Ayaklar (2009) türk filmi   Konuyu açan: kipchak   İlk Mesaj: 09-20-2009 (19:52)   Son Mesaj: 09-20-2009 (20:19)    Cevap: 1    Gösterim: 5221  

    09-20-2009

    Kampüste Çıplak Ayaklar (2009) türk filmi

    Yönetmen; Cansel Elçin Senaryo; Meltem İnan, Cansel Elçin Oyuncular; Ezgi Asaroğlu, Melza Burcu İnce, Damla Sönmez, Türkü Hazer, Ahmet Olgun Sünear Görüntü yönetmeni: Refik Çakar Müzik: Deniz Cuylan Yapım: Türkiye ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00


    Yönetmen; Cansel Elçin
    Senaryo; Meltem İnan, Cansel Elçin
    Oyuncular; Ezgi Asaroğlu, Melza Burcu İnce, Damla Sönmez, Türkü Hazer, Ahmet Olgun Sünear
    Görüntü yönetmeni: Refik Çakar
    Müzik: Deniz Cuylan
    Yapım: Türkiye 2009 (Renkli)
    Dil: Türkçe
    Yapımcı Firmalar: Kiproko Film
    Dağıtıcı Firmalar: Medyavizyon Film

    Bugüne kadar Hindistan’a yolculuk yapan ve yapılan spritüel yolculuk sonrasında hayatları değişen insanlar temasına takla attıran, farklı bir açıdan ele alan ve Türkiye’deki gençlerin hayatına odaklanan bir film. Hikâye İstanbul’daki bir Üniversite’de geçmektedir.

    Farklı sorunları olan gençlerin bulunduğu sınıfın kapısı bir gün açılır ve içeri adı Şiva olan Hintli bir kız girer. İlk başta herkesin giysileri ve görünüşünden dolayı alay ettiği kız, sonradan herkesin arkadaşı olacak ve farklı kültürden gelmenin verdiği farklı bakış açısı, inançlar, mitolojik hikâyelerin yardımıyla onların hayatını değiştirecektir. Ancak hiç kimsenin bilmediği, bu Hintli kızın bir sırrı olduğudur.

    Film günümüzün gençlerinin yüzeysel yaşantılarına, birey olmalarına izin vermeyen toplumsal baskılara ve gençlerin duygusal yönlerinin çöküşüne eleştirel bir bakış getirmesi ile öne çıkmaktadır.


    Fragmanı izlemek için tıklayınız (Hazırlanıyor...)





    Kampüste Çıplak Ayaklar (2009) türk filmi Filmiyle ilgili Yorumlar




      Permalink - Mesaj no 1  09-20-2009, 20:19

    --->: Kampüste Çıplak Ayaklar (2009) türk filmi


    teşekkürler
    altun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) altun