Sinema
Funny People (Matrak Adamlar) [2009]   Konuyu açan: kipchak   İlk Mesaj: 09-20-2009 (19:29)   Son Mesaj: 09-20-2009 (19:29)    Cevap: 0    Gösterim: 1872  

    09-20-2009

    Funny People (Matrak Adamlar) [2009]

    Yönetmen: Judd Apatow Senaryo: Judd Apatow Yapımcı: Judd Apatow Müzik: Michael Andrews, Jason Schwartzman Görüntü yönetmeni: Janusz Kaminski Kurgu: Brent White Tür: Komedi, Dram Yapım: ABD 2009 146 dakika (Renkli) ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00


    Yönetmen: Judd Apatow
    Senaryo: Judd Apatow
    Yapımcı: Judd Apatow
    Müzik: Michael Andrews, Jason Schwartzman
    Görüntü yönetmeni: Janusz Kaminski
    Kurgu: Brent White
    Tür: Komedi, Dram
    Yapım: ABD 2009 146 dakika (Renkli)
    Dil: İngilizce
    Yapımcı Firmalar: Universal Pictures
    Dağıtıcı Firmalar: UIP Filmcilik


    Judd Apatow’un yönettiği ve Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann ile Eric Bana’nın oynadığı Matrak Adamlar (Funny People), 02 Ekim 2009’da UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Apatow, bu filminde, insanın hayatındaki en büyük mücadelenin mizahını gözler önüne seriyor. Ölümüne az bir süre kalan ünlü bir komedyen ve elde ettiği ikinci bir şansla neler yaptığının hikâyesi olan filminde Apatow, Adam Sandler, Seth Rogen ve Leslie Mann gibi oyuncuları yönetiyor. Apatow daha önce hiç bu kadar açıkça gündeme gelmeyen bir soru yöneltiyor: En baştan başlama şansınız olsaydı, aynı ahmak olmaya devam eder miydiniz?

    Film, komedinin yanı sıra dramayı da içinde barındırmaktadır. Genç stand-up komedyeni Ira (Seth Rogen) ile tanışmasını ve arkadaşlığını anlatacak olan Funny People filminin ayrı bir süprizi ise; filmde Eric Bana ve Jason Schwartzman’ın rol almasıdır.


    Fragmanı izlemek için tıklayınız (Hazırlanıyor...)





    Funny People (Matrak Adamlar) [2009] Filmiyle ilgili Yorumlar