Sinema
Arog filmi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-21-2008 (04:11)   Son Mesaj: 12-22-2008 (00:46)    Cevap: 3    Gösterim: 2728  

    12-21-2008

    Arog filmi

    Gora gezegeninde yaşadığı maceradan sonra yanında sevdiği kadın Ceku ile beraber dünyaya dönen Arif mutlu bir yaşam kurmuş, doğacak çocuklarının tatlı telaşı içinde yaşamını sürdürmektedir. Dünyada yaşam, mutlu bir şekilde ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00


    Gora gezegeninde yaşadığı maceradan sonra yanında sevdiği kadın Ceku ile beraber dünyaya dönen Arif mutlu bir yaşam kurmuş, doğacak çocuklarının tatlı telaşı içinde yaşamını sürdürmektedir.

    Dünyada yaşam, mutlu bir şekilde devam ederken Gora gezegeninde de hain bir plan işlemeye başlamıştır. Logar ve has adamı Tihulu bu planın baş kahramanlarıdır. Logar, tüm evrendeki en büyük düşmanı Arif’den intikam almaya yemin etmiştir. Arif’i öldürmenin basit bir intikam olacağını düşünen Logar daha acı verici bir yöntem bulmuştur, Arif’i 1 milyon yıl öncesine göndermek... Logar’ın kusursuz planı sayesinde 1 milyon yıl önce yaşayanlar da Arif ile tanışma fırsatına sahip olacaklardır.

    Tarihin taşlı, topraklı sayfalarında yaşanan, iyilerle kötülerin savaşına Arif’in katılması ile artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır...

    Benim kendi özelestirim ise filmden bir kac sahne

    Örnegin ;

    Filmde Gora dan farkli küfür olmamasi dikkat cekici ve bunu sansür olarak nitelendirmisler. Bunu filmin biryerinde gecen küfürden ve sonrasindaki tepkiden anliyoruz. Peki küfrü sansürleyip arif in bir maymunla iliskiye girmesini nasil sansürleyecegiz. Yok hayir bunun adi komedi ama bu sansürleme sanirim rtük ya da baska kurumlara bir elestiri tarzinda gösterilmis. Küfürsüzde güldürürüz mantiginin disinda bir tasarimin oldugunu görmek lazim.

    Birazdan asagida Kamera arkasindan görüntülerde verecegim videodada, fragmanindada gördügümüz dogum sahnesi neden filmde gösterilmedi. Bu da ayri bir soru tabikide. Acaba Dvd satisindanda rand etmek icin mi gösterilmedi?

    I am Legend de izledigimiz 2 farkli son gibi bu dogum sahnesinide DVD demi sunacaklar. Zannedersem bu Arog devam filmi olarak devam edecek tabiki kücük bir ihtimal


    Elestirilerinizi bekliyorum

    Filmin Türü:

    Komedi Filmi





    Arog filmi Filmiyle ilgili Yorumlar




      Permalink - Mesaj no 1  12-21-2008, 13:21

    --->: Arog filmi


    belki beklentilerimin yüksek olmasından, belki cem yılmazın bi stand-up ında güldüğüm kadar gülmeyi beklememden, belki medyanın filmi fazla şişirmesinden, sebebini bende tam olarak bilmiyorum ama... beklentilerimi alamadığım bir filmdi.
    hatta film bittiğinde giden 9,10€ mu ve giden zamanımı geri verin bana! demek geldi içimden...
    filmin tamamında sadece 3 yada 4 kere gülümsedim, artı filmde çok gereksiz sahnelerde vardı (mesela maymun meselesi) uzun lafın kısası görsel efektlerle dolu ama sinemada izlemeye değmeyecek bir film.
    kipchak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) kipchak

      Permalink - Mesaj no 2  12-22-2008, 00:39

    --->: Arog filmi


    İzledim, haz etmedim.İçerisinde kayda değer tek cümle var;

    "Maymundan gelmedik ama galiba maymuna gidiyoruz."

    Cem Yılmaz
    Ensar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Ensar

      Permalink - Mesaj no 3  12-22-2008, 00:46

    --->: Arog filmi


    Yanliz Cem yilmazin egitimle alakali sorunu hala bitmemis

    Cine-5 teki barlas ile bir bayan vardi sunucu olarak ve Cem yilmaz konuk idi Egitimine gem vurulmasindan sonra cok fazla egitimle HASIR NESIR oldu gibi tabikide yanlis bir gözlem olabilir benimkisi.

    Filmdede egitimle alakali cocuklara sordugu sorular güzeldi.

    "Muhtarin görevleri nelerdir"

    Ordan ögretmen araya giriyor ve biraz daha kolay anlatsak felan ............

    Her ne kadar egitimi elestirsede cok cok hakli elestiriyor.

    Benim bu egitim sisteminde gördüklerim.

    Ingilizce dersi ki ben ingilizce görmedim, Almanca idi yabanci dilim. Ama bir kac kere sahit oldum. 100 kere i am here yaziyoruz Bu cok enteresan bir ögretme bicimi.

    Yani vursak egitimin bir yerine diger tarafindan .......... fiskiracak.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum