Güllerin Efendisi´ne

Ya Rasulallah! Seni düşünüyorum, sonra diyorum ki, ayağının tozu olsam keşke. MÜbarek ayağına yapışsam, sonra sen nereye istersen! Rabbim ilahi kudretiyle seni Sevr'de nasipsizlerden muhafaza ederken, Ebu Bekr'in gözünden damlayan ...


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 gönderen oguzhan
  • 1 gönderen Henna
  • 1 gönderen oguzhan

  1. Alt 10-14-2008, 22:10 #1
    oguzhan Mesajlar: 1.372
    Blog Başlıkları: 1
    Ya Rasulallah!

    Seni düşünüyorum, sonra diyorum ki, ayağının tozu olsam keşke. MÜbarek ayağına yapışsam, sonra sen nereye istersen!

    Rabbim ilahi kudretiyle seni Sevr'de nasipsizlerden muhafaza ederken, Ebu Bekr'in gözünden damlayan yaş olsam. Hani yılan sokmuştu da, vefa abisedi Ebu Bekr seni rahatsız etmemek için kımıldammıştı bile. O müthiş sevgiye dil olna o bir damla yaş ben olsam.Ebu Bekr ağlarken sessiz, ben hızla süzülüp mübarek yanağına düşsem, gül tenine kavuşsam.Toprak yağmura bu bir damla suyun sana özleminden daha hasret değil ya Rasulallah!

    Hani Aişe validemiz Hane-i Saadette'ten çıkıp mescide giderken gizli gizli hayranlıkla seyrederdi seni. Arkasına sinip seyrettiği duvar olsam.

    Sırf senden bir parça olabilmek için bir tel sakalın olsam. Çağlara anlatsam seni, senden hiç kopmasam.

    Kalem olsam, seni yazsam sayfalarca, Rabbimin sana ilk buyruğu "OKU" emrine binaen.

    Nasipsizler Ebu Bekr'in kapısına dayandıklarında Miractan bahsedip "ne diyorsun?" deyince, "O (SAS) söylediyse doğrudur" deyip yüzlerine çarptığı kapı olsam.

    Hani Hattaboğlu seni öldürmeye geliyordu.Yatağından taşmış,azgın bir sel gibiydi. Kim derdi, bu kibri ve cehaleti başından aşmış kafir Ömer gidecek, adaletiyle ün salmış Halife ÖMer gelecek! Kızkardeşinin burnundan damlayan kan ve iman dolu başkaldırış şu sözlerle tarihe geçecek: " Kocam ve ben müslüman olduk. Başımızı gövdemizden ayırsan bu yoldan dönmeyeceğiz!" Kudurmuş seli yatağına çevirip kutlu hilafete vesile olan bir damla kan ben olsam.

    Yok, ben yine de ben olsam. "Beni görmeden iman eden kardeşlerimi görmeyi çok isterim" dediğin için.Benim daha nesebim bile belli olmadan sana kardeş olabilme şerefine nail olabilmek için. "Kişi sevdiği ile beraberdir" sözüne binaen iki cihanda da senden hiç ayrılmamak için. Sen unutmazsın bizleri, bunda şüphe yok. Rabbim seni unutturmasın bize, iki cihanda ayırmasın senden...

    Henna bunu beğendi.
  2. Alt 10-14-2008, 23:16 #2
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    Aminn...iki alemde Ona Yakın ol inşallah...O en Andığımızda en muhtacımızda yanımızda unutma...

    oguzhan bunu beğendi.
  3. Alt 10-14-2008, 23:25 #3
    oguzhan Mesajlar: 1.372
    Blog Başlıkları: 1
    Amin. Allahim Razi olsun senden. senide, hepimizide O´na yakin eyleyip O´nun seffatine nail eylesin rabbim..

    Henna bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.