Kozmik bilim bitkileri konuşturuyor, Prof. Maranki'den "Şifalı Bitkiler"
Stratejik araştırmalar uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki ile Fizyoterapist, Biyoenerji uzmanı, Ekstrasens ve İgleroterapist Elmas Maranki çiftinin kaleme aldıkları kitaplarla başlayan Sağlıklı Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Süreci, kitlevi bir bilinçlenme hareketine dönüştü.
Geçen 2 yıl süre zarfında 500 bin km yol kat ederek yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 250 görüntülü konferans veren çift, 500 binden fazla kişiye doğrudan, yüz yüze, milyonlarcasına da TV, radyo ve yazılı medya aracılığıyla “sağlıklı düşün, beslen, yaşa” sloganıyla yaşam enerjisini arttırmanın ilmi ve pratik yollarını anlattı.

Maranki çiftinin “Noktalarla ve Masajla Mucizevi Tedaviler” kitapları yanında ana kitap olan “Kozmik Bilim ve Bilinçle Yaşam Enerjisi” adlı ilk kitabı da büyük ilgi görmüştü.

Kozmik BitkilerMaranki çifti, günümüzün geldiği bu noktada hastalık ve hastalanma oranlarının giderek artması sebebiyle bütün bu hastalıklara çözüm olabilecek “Kozmik Bilim Işığında şifalı Bitkiler” isimli bu kitabı hazırlayarak Yaşam Enerjisi serisine, dünya ve Türk literatürüne bir kaynak eser kazandırdı. Bu kitap bitkiler dünyasının bugüne kadar bilinmeyen yönleri ile eskimez eserleri günümüzün teknolojisiyle birleştirip, dünle bugünü barıştırarak insanlığın hizmetine sunmuştur.

Şifalı Bitkiler, Orta Asya Türk töresinden İbn-i Sina nın Fittü’l-Tıbbına, Tabib İbn-i Şerif’in Yadigâr’ından Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin Marifetnâme’sine, Tıbb-ı Nebevi’den günümüzdeki en yeni araştırmalara kadar incelenmiş ve Kozmik Bilim metotları süzgecinden geçirilerek hazırlanmıştır.

Kitapta bitkilerin hususiyetleri, şifacılığı, kullanım ve kür uygulamalar bugüne kadar yazılmayan terkip ve metotlarıyla alternatifli olarak denenmiş olarak hazırlanmıştır.

450 sayfadan oluşan kitap dünden bugüne bitkiler dünyasının bilinmeyen yönlerini, mucizevi şifa reçetelerini ve hastalıklara karşı uygulanacak kürleri yazıyor.

1. Bölüm
Vücudumuzla İlgili Gerekli Bilgiler

2. Bölüm
Sağlıklı Beslenme Formülleri

3. Bölüm
Dünden Bugüne Bedeni Korumanın Kozmik Boyutları

4. Bölüm
A’dan Z’ye Bitkiler Dünyası

5. Bölüm
Bitkilerde Dünyasındaki Terimler, Deyimler Ve İfadeler...
Vücüdumuza Faydalı Enzimler, Vitaminler Ve Mineraller...

6. Bölüm
Meyve Ve Sebzelerdeki Şifalar

7.Bölüm
Hastalıklar Ve Şifaları

8. Bölüm
Bitkilerin Kirlian Fotoğrafları

9. Bölüm
Kâinat Eczanesinden Cosmic Bitkisel Besin Destek Hazır Ürünler
Bilim Bitkileri Konuşturuyor
Burçlar Tablosu
Kozmik Beslenme Tablosu

10. BÖLÜM
Ahmet Maranki Kimdir?
Elmas Maranki Kimdir?

Kitapla ilgili detaylar.