Boy uzamasina yardimci besinler   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 06-28-2011 (06:05)   Son Mesaj: 07-16-2011 (19:44)    Cevap: 2    Gösterim: 1184  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen safinaz
  • 1 gönderen alptraum

    06-28-2011

    Boy uzamasina yardimci besinler

    Boy uzamasina yardimci besinler
    Boy uzaması için tek başına beslenmek ve egzersiz yapmak sizi pek iyi bir noktaya götürmez. Bunları düzenli yapmak gerekmektedir.
    Özellikle besin konusunda daha duyarlı olarak buna başlayabilirsiniz. Öncelikle hiçbir vitaminin ve besinin gereksiz olmadığı anlaşılmalı ve yeterli miktarda alınmalıdır. Ancak boyu kısa olan arkadaşlar bazı ürünleri gereğinden fazla tüketmeleri gerekmedir.
    En iyi boy uzatan besin herkesin bildiği gibi balıktır. Balığın boy uzatmaya etkisini çoğu kişi duymuştur. Özellikle boy sorunu olan çoğu arkadaş balık yağını haplarını genellikle kullanmışlardır. Balıktan sonra yine en çok kullanılan ve her yerde bulunan süt, peynir ve yoğurt gibi kalsiyum bakımından zengin besinlerde mutlaka tüketilmelidir.




    Boy uzamasina yardimci besinler Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-16-2011, 19:36

    --->: Boy uzamasina yardimci besinler


    Boy uzamasının yiyeceklerden çok genetik faktörlere bağlı olduğunu düşünüyorum.Özellikle de babanın genlerine (tabi bu benim gözlemim).Balık yemekle boy uzuyor olsa Karadenizlilerin boy ortalaması Türkiye'deki boy ortalamasının üstünde olması gerekirdi.
    alptraum bunu beğendi.
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz

      Permalink - Mesaj no 2  07-16-2011, 19:44

    --->: Boy uzamasina yardimci besinler


    Baligi bir de yeme metodu var ama. SIVI yagda kizartilmis bir balik ile hazir aldigin balik yaglari arasinda farklar cok.
    p?naran bunu beğendi.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum