Kürtaj olanlar çocuk sahibi olamayabilir! / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (11:27)   Son Mesaj: 01-24-2011 (11:27)    Cevap: 0    Gösterim: 1056  

    01-24-2011

    Kürtaj olanlar çocuk sahibi olamayabilir! / VİDEO

    Kürtaj olanlar çocuk sahibi olamayabilir! / VİDEO
    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Serdar Koç kürtajla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Koç, her yapılan kürtaj sonucu hamile kalma riskinin azaldığını ve çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin çok dikkatli olması gerektiğini söyledi.Kürtajın bir doğum kontrol yöntemi olmadığını, yapılan her kürtaj sonucu hamile kalma olasılığının düştüğünü vurgulayan Koç, "Çiftler bu konuda kesinlikle dikkatli olmalıdır.

    Bize tedaviye gelen hamile olamayan çiftler önceden birkaç defa hamile kaldıklarını ve kürtaj olduklarını söylüyor. Yapılan her kürtaj sonrası rahim birbirine yapışıyor ve çiftlerin çocuk sahibi olmasını engelliyor" dedi.

    Kanal 7 televizyonunda sunuculuğunu Nur Viral ve Beyin ve Sinir Cerrahı Op. Dr. Gökhan Özçınar"ın yaptığı Bizim Doktorlar"da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Serdar Koç kürtaj hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Koç, yapılan her kürtajdan sonra rahmin bozulduğunu ve bayanların hamile kalma olasılığının çok zayıfladığını ifade etti.





    Kürtaj olanlar çocuk sahibi olamayabilir! / VİDEO Yorumları