Erkekte Saç Dökülmesi   Konuyu açan: saç ekimi   İlk Mesaj: 09-11-2013 (11:01)   Son Mesaj: 09-11-2013 (11:01)    Cevap: 0    Gösterim: 754  

    09-11-2013

    Erkekte Saç Dökülmesi

    Erkekte Saç Dökülmesi
    Erkekte Saç Dökülmesi

    Merkezimizde sizlere doğal görünümde ve ekim yapıldığı fark edilmeyecek şekilde her türlü kuaförlük ve bakım hizmetlerini aldığınız, boyayabileceğiniz, uzatabileceğiniz ve kestirebileceğiniz kendi saçlarınıza tekrar kavuşmanızı vaat ediyoruz.
    Merkezimizde çok deneyimli bir kadro ile saç kaybının en etkili tekniklerle ve metodlarla cerrahi ve medikal tedavisi uygulanmaktadır. Bu web sayfasında sizleri saç ekimi konusunda bilgilendirmek ve doğru kararlar alabilmenizi sağlamak amacındayım.

    Pek çok erkek hayatının belirli dönemlerinde saç dökülmesi problemi ile karşılaşır ve bu durum yaş ilerledikçe artar. Yirmili yaşların sonlarında yaklaşık %12 erkek saç dökülmesi sorunu ile yüzleşir. Ellili yaşlarda ise erkeklerin genetik dökülme ve kellikle farklı derecelerde karşılaşma oranı % 50 gibidir.Saç dökülmesinin psikolojik etkisi erkekler üzerinde farklıdır.Kimi kişiler saç dökülmesini önemsemezken bazılarında saçlarda oluşam en ufak incelme ve bir tutam saç kaybı bile iş yaşamında ve sosyal hayatta bu kişileri zora sokar ve hayatı çekilmez hale getirebilir. Bu kişilerde profesyonel psikolojik destek ve medikal tedavi gereklidir .Günümüzde etkili ilaçlarla yapılan medikal tedavi ile erken yaşlarda saç dökülmesinin önüne geçilebilmekte ve bazen de saç kaybı ertelenebilmekte; ileri yaşlarda oluşan saç dökülmelerinde de saç ekimi ile doğal saçlarına kişiler kavuşabilmektedir.

    Geçen son 10 yıl içinde özellikle finasterit etkin maddesini saç kaybında kullanılması ve etkili saç ekim yöntemlerinin gelişimi ile (FUT,FUE) tedaviler dramatik olarak hızlı bir gelişme göstermiştir.Gelecek on yıllar içinde ise bir kişinin kendi saçından klonlama ile saç ekimi amaçlı pek çok kökün elde edilmesi planlanmaktadır. Bu konuda oldukça ümit vadeden bilimsel çalışmalar olsa da henüz istenilen düzeye ulaşamamış ve klinik uygulamalara geçilememiştir.
    saç ekimi




    Erkekte Saç Dökülmesi Yorumları