Sigarayı Bırakmayı Çok İstiyor Ama Başaramıyorsan Bu Yazıyı Okumalısınız   Konuyu açan: müspet   İlk Mesaj: 07-10-2013 (21:14)   Son Mesaj: 07-10-2013 (21:14)    Cevap: 0    Gösterim: 579  

    07-10-2013

    Sigarayı Bırakmayı Çok İstiyor Ama Başaramıyorsan Bu Yazıyı Okumalısınız

    Sigarayı Bırakmayı Çok İstiyor Ama Başaramıyorsan Bu Yazıyı Okumalısınız
    Türkiye’de bir süredir uygulanan ve REZONANS TERAPİLERİ olarak bilinen yöntemler yardımıyla özellikle şiddetli nikotin bağımlılığı olan kişilerde çok iyi sonuçlar alınıyor. NEOSANTE bünyesinde REZONANS TERAPİLERİ kapsamında MORA-Terapi, S.Tuning terapileri ve ONDAMED tedavileri birlikte kullanılıyor.

    Neu.MORA: Mora Terapi kendine has özellikleri olan bir biorezonans uygulaması. Bu teknikte kişinin son içtiği sigaranın elektromanyetik frekans ÖRNEĞİ vücuttan “siliniyor”. İşlem devamlı kullanılan marka sigara üzerinden yapılıyor ve kişinin tedavinin hemen öncesinde bir sigara içmesi gerekiyor. Tedavide bu sigara kullanılıyor. Mora Terapi uygulaması kişinin oturduğu yerde el ve ayaklarından temasta olduğu Mora cihazı yardımıyla yapılıyor. Bu sırada kişi hiçbir şey hissetmiyor. Tedavinin hemen sonrasında kişide sigara isteği azalıyor ve bir süre geçtikten sonra sigara dumanına karşı bir tiksinti oluşuyor.. 3 günün sonunda ise kişide fiziksel sigara isteğinin hemen hemen hiç olmaması bekleniyor.

    S.TUNİNG: S.Tuning renk ve ses frekanslarıyla yapılan bir tedavi, Almanya’dan gelen yeni bir teknoloji. Bu tedavi özellikle ruhsal – psikolojik sorunlar üzerinde etkili. Bu tedavi ve sigara bırakma sonrası kişilerde oluşacak duygusal problemleri ortadan kaldırıyor, stresi azaltıyor ve kişileri rahatlatıyor. Ayrıca MORA-Terapide yapılan “frekans silmesi”nin etkinliğini arttırıyor.

    ONDAMED: Yine Almanya kökenli bir teknoloji. Vücuttaki elektromanyetik frekansları düzenliyor ve kişinin sigaradan kolayca kurtulabilmesini sağlıyor. MORA-Terapinin etkinliğini arttırıyor ve kişinin sigarayı çok rahat şekilde bırakabilmesini sağlıyor.

    NEOSANTE de bu tedavilerden kişi için en uygun olanları kullanılıyor. Sigarayı bırakmak için genellikle 50-60 dakikalık tek bir uygulama yeterli oluyor. Rezonans terapileri özellikle uzun süredir sigara kullananlarda daha etkili.

    Ayrıntılı bilgi için: MORA-Terapi Merkezi - NEOSANTE Neu.MORA, Sigara Bırakma Merkezi, Biorezonans, Quantum Response, OZON Tedavileri, MORA-Terapi Merkezi, Dr Ersal S. Işık, Kadıköy
    (216) 450 60 20-21




    Sigarayı Bırakmayı Çok İstiyor Ama Başaramıyorsan Bu Yazıyı Okumalısınız Yorumları