MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Resimler ve Dekorasyonlar (https://www.muhakeme.net/forum/resimler-ve-dekorasyonlar/)
-   -   Böyle bir evde yasamak istermiydiniz (https://www.muhakeme.net/forum/resimler-ve-dekorasyonlar/102912-boyle-bir-evde-yasamak-istermiydiniz.html)

alptraum 04-09-2012 22:01

Böyle bir evde yasamak istermiydiniz
 

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Eklenti 2931
Böyle bir evde yasamanin getirecegi avantajlar ve dezavantajlar nedir? Sabah uyandiginizda mutlu olabilecek tüm görüntüler mevcut. Aksamlari sivrisinek ve kurbaga sesleri olabilir sadece :) Bazen ufak daireler icinde kayboldugumuzu düsünüyorumda sanirim hakliyim :)

reklamzede 04-09-2012 22:23

→ Böyle bir evde yasamak istermiydiniz
 

Dinlendirici,doğayla başbaşa çok güzel.Belki şehir merkezine yakın olursa yaşamak isterdim.Çünkü kalabalıkları da bazen insan özlüyor.Hep sessizlik zaman zaman sıkıcı olabilir.
Fakat evin manzarasını ve evi çok beğendim. :)

MURATS44 04-10-2012 12:29

→ Böyle bir evde yasamak istermiydiniz
 

Böyle bir evde yaşamak için bazı şeyler katlanmaya değer. Günümüzde o kadar mantıksız binalar yapılıyor ki, bir komşumuz balkonda çay içse , bir çayda bana ver komşuuuu diyecek kadar yakınız:) elimizi uzatsak çayı alabiliriz. bu haldeki gürülütününde lafını etmeye gerek yok sanırım. bu evde yaşamayı çok isterdi,m açıkçası...

HiLaLNuRu 04-10-2012 21:08

→ Böyle bir evde yasamak istermiydiniz
 

Mübarekler,cennet öbür tarafta.Siz çalışmaya devam edin. hem bu evin hesabını vermek de zor olur, iyisi mi hiç yeltenmemek. ;)

rabiaD 11-20-2012 09:35

→ Böyle bir evde yasamak istermiydiniz
 

oldukça güzel görünüyor ama yalnız değil ailemle yaşamak güzel olurdu:)

(cennet) 11-20-2012 11:04

Hergün işyerlerimize gidip gelirken tıka basa dolu tranvaylara binmek zorunda olduğumuz için, işyerinde çalışırken yorulmadığımız kadar yolda yorulduğumuz için, yolda geçen zamanımızın bizleri stres ve sinir sahibi yaptığı için, bazı insanlar tarafından komşu ve kul haklarının tamamen unutulduğu binalarda oturduğumuz için, evlerin birbirine yakın olmasından dolayı özel hayatımızın kısıtlandığı için, Allah göstermesin bir afet olduğunda (deprem….) her yerin binalarla kaplı olup en ufak bir yeşil alan olmadığından kaçacak hiçbiryerimizin olmadığı için;
Böyle bir evde yaşamayı çok isterdim. Evimde bahçe işleriyle uğraşıp sebze meyve yetiştirerek yorulmayı isterdim. Kendi ellerimle yetişitirdiğim yiyeceklerle beslenip sağlıklı bir ömür sürmek isterdim. Bahçemdeki hamağımda sallanıp, çimlere uzanıp gökyüzüne dalmak isterdim.
(Bu yazıyı yazarken nekadar fazla dolduğumu fark ettim, halime şikayet etmiyor, sayısız şükrediyorum; sadece böyle bir konu açıldığı için aklımdan geçenleri yazmak istedim. Allah’ım hakkımızda her şeyin hayırlısını versin. )


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:28 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük