MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Kanada Eğitim Günleri 19-20 Haziran'da Harbiye Hilton Otel'de! | (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/118599-kanada-egitim-gunleri-19-20-haziran-da-harbiye-hilton-otel-de.html)

torontolu 07-04-2019 19:07

Kanada Eğitim Günleri 19-20 Haziran'da Harbiye Hilton Otel'de! |
 

Kanada’nın en seçkin okulları senin için 19-20 Ekim’de İstanbul’da! Özellikle son yıllarda yurtdışı eğitim programlarında öne çıkan en gözde ülkelerden biriside Kanada’dır. Düşük eğitim ücretleri, Kanada Dolarının kur avantajı ve yüksek eğitim kalitesi düşünüldüğünde Kanada’da eğitim programlarının neden tercih edildiğini çok daha iyi anlıyoruz.
Kanada Eğitim Günleri öğrencilerle, Kanada’daki eğitim programlarını buluşturmayı hedeflemektedir. Kanada Eğitim Günlerine katılım sağlayan öğrenciler, okul yetkilileriyle görüşerek akıllarındaki sorulara çok daha net yanıt alabilirler.
Kanada’nın En Seçkin Okulları Katılacak
Kanada Eğitim Günleri bir önceki katılımda Kanada’nın en seçkin okulları katılım sağlayacaktır. Kanada günlerine katılım sağlayan okullarla bire bir görüşmenin en büyük avantajı şüphesiz aklınızdaki sorulara birince elden yanıt almaktır. Kanada Günleri katılım tamamen ücretsizdir.
Kanada Eğitim Günlerine katılım tamamen ücretsizdir. Kanada Kültür Merkezi tarafından organize edilen Kanada Eğitim Günleri ve Kanada Kayıt Günleri Kanada Kültür Merkezi tarafından düzenlenmektedir.

Çalışarak Eğitim AL – Kanada’da Göçmen OL!
Başta üniversite veya kolejlerin yer alacağı Kanada Kayıt Günlerinde: Eğitim alırken haftalık 20 saat çalışma izni, eğitim sonrasında tam zamanlı çalışma izni ve göçmenlik hakkınız olduğunu biliyor muydunuz ?
Kanada Kayıt Günleri 19-20 Ekim’de Harbiye Hilton Otel’de! Zengin eğitim programları ve birçok okulun katılımıyla gerçekleşecektir.
Tarih:
19-20 Ekim 2019
Saat:
12:00 – 18:00
Adres:
Harbiye Hilton Otel (Hilton Istanbul Bosphorus)
Harbiye Mahallesi,
Cumhuriyet Cd.
No:50, 34367 Şişli/İstanbul
Kayıt Linki:
https://www.kanadakulturmerkezi.com/...acirmayin.html


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:42 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük