Paulo Coelho -Elif   Konuyu açan: safinaz   İlk Mesaj: 06-22-2011 (17:10)   Son Mesaj: 06-22-2011 (17:10)    Cevap: 0    Gösterim: 824  

    06-22-2011

    Paulo Coelho -Elif

    Yazarın diğer tüm kitaplarında tinsel bir arayış üzerine kurgulu serüvenler vardı ancak diğer kitapları başka hayatlar ve insanlar üzerine yazılmıştı.Başka insanlar diyorum çünkü bu kitabı yazar kendi yaşantısından almış.

    Paulo Coelho'nun kitaplarını okurken herzaman kesinlikle hepsinde dikkatimi çeken nokta bir keskin bir arayış üzerine olmasıydı ve ben bunu yazarın kendi arayışı olmasına bağlamıştım ve haklı da çıktım.

    Bu kitabına gelince bu arayışları sırasında hocası ve yol göstericisi J.'nin de teşvikleriyle uzun bir Rusya yolculuğuna çıkmaya karar verir.Artık müthiş bir tatminsizlik içindedir çünkü ve bu tren yolculuğu esnasında andropoz dönemindeki yaşı 59 olan bu yazarımızın kendisini genç kızların sevgilisi,güçlü,atletik vs. gibi hissettiren hayallerini kitaba yansıtacağı kurban adayı olan bir keman virtüözü olan Türk asıllı 23 yaşındaki Hilal ve - kendisini daha da genç hissetmesi için illaki daha yaşlı birine ihtiyaç var bu da 70 yaşındaki -tercümanı ile olan reankarnasyon üzerine yazılmış çooook sıkıcı bir kitap.Hayal kırıklığı yaşadım.
    Nedir bu yaşlı erkeklerin genç kız merakı aaaa,kızıyorum valla
    Kesinlikle okumayın derim.Hilal Türk Kızı olduğu için Türkiye'de abartılmış sadece.Kitap tanıtımı hep olumlu olacak değil yaTüm twitlerimde vardı,bir de foruma da yazayım dedim.







    Paulo Coelho -Elif Yorumları