MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Haylazlar Okulu 8 - Fırtına Öğretmen - R.L. Stine - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/74890-haylazlar-okulu-8-firtina-ogretmen-rl-stine-ana-fikri.html)

tasfirin77 02-24-2011 04:11

Haylazlar Okulu 8 - Fırtına Öğretmen - R.L. Stine - Ana Fikri
 

Haylazlar Okulu 8 - Fırtına Öğretmen - R.L. Stine - Özeti, Haylazlar Okulu 8 - Fırtına Öğretmen Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Beyaz Balina Yayınları
Basım Tarihi: Haziran 2009
Kitap Türü: Roman / Edebiyat

3., 4., 5. ve 6. sınıflar, bu seriye bayılıyor!Haylazlar Okulu… Yeryüzünde onlardan haylazı yok. Ama bu okulda dayanışma ve dostluk hiç eksik olmuyor!BAYAN ÇÖMLEK temelli mi gitti?- Bayan Çömlek ileri derecede miyoptur, gözlüğü olmadan burnunun ucunu bile göremez!- Ama Cingöz la Haylaz Evi yaramazlarının bir şeyler karıştırdığını anlamak için görmesine gerek yok. Çünkü onlar daima bir şeyler karıştırırlar!- Bayan Ç. daha fazla dayanamaz! Yerine Bay Delipostal diye bir öğretmen getirilir. FIRTINA Öğretmen dir o! O kadar katıdır ki çocukların HAPŞIRMASINA dahi izin vermez! Ve her gece dört saatlik ödev vermektedir!Bay Delipostal ın gitmesi ŞARTTIR. Geleneksel Su Savaşı sürmektedir. Kim uğraşacak ödevle?- Cingöz Bayan Çömlek i geri getirmenin yolunu bulabilecek midir? Gelinciğin dudakları olur mu?

Diğer "R.L. Stine" Kitapları:

1. Haylazlar Okulu 9 - Haydi Okul Partisine!
2. Okulda Hayalet Var! Haylazlar Okulu


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:14 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük