Sbs pusulasi

Bireysel Gelişim Bahattin BAYRAKTAR ...Hedefi Olanlara Yol Gösterir Çok YAKINDA Tüm Seçkin Kitapçılarda… SBS PUSULASI Günümüz şartları, ilgili ve sorumlu anneye, -sanki- bir takımın antrenörüymüş gibi sorumluluklar yüklemektedir. Buna göre ...


  1. Alt 08-30-2009, 19:41 #1
    tbhkn Mesajlar: 12
    Bireysel Gelişim
    Bahattin BAYRAKTAR


    ...Hedefi Olanlara Yol Gösterir

    Çok YAKINDA Tüm Seçkin Kitapçılarda…


    SBS PUSULASI

    Günümüz şartları, ilgili ve sorumlu anneye, -sanki- bir takımın antrenörüymüş gibi sorumluluklar yüklemektedir. Buna göre Annenin, ailenin tüm bireylerinden oluşan bir takımın antrenörlüğünü ve bazen de yine bu takımın yaşam koçluğu görevini üstlenmesi zorunlu hale gelmiştir. Bu takımın başarısı; annenin, aile bireylerinden oluşan oyuncularını ne kadar, motive edebildiğine ve onları, içinde bulunduğu bu rekabetin ne kadar büyük olduğuna inandırmasına bağlıdır.

    ……………

    Bu Kitap;
    SBS’ye hazırlanan öğrencilerimizin annelerini, bir eğitim koçu psikolojisine hazırlayarak, günümüz şartlarının yüklediği yeni sorumluluklara karşı onlara bu yeni görevlerinde yardımcı olabilmesi, annenin, bu zor ve önemli sorumlulukları yerine getirebilmesinde ona “bir yol arkadaşı” olması için kaleme alınmıştır.

    ……………

    Bu kitapta; annelerin üstlenmesi gereken “eğitim koçluğunun görev ve sorumlulukları” en ince detaylarıyla anlatılmaya çalışılmıştır.

    Bu sınavın bilgi değil kararlılık sınavı olduğunu unutmayın. Ailenizi bu mesele için ne kadar yüreklendirebiliyorsunuz? Eşinizi, çocuklarınızı, hatta çevrenizi ne kadar yönlendirebiliyorsunuz? Kendinizi, kendinize ispatlama fırsatı bu!

    Evet, yarış başladı. Hemen stratejinizi belirleyin ve takımınızı motive etmeye başlayın.
    (ARKA DIŞ KAPAK YAZISI)

    GÜLENYÜZ YAYINLARI | Yüzünüzü Güldürecek - SBS Pusulası




    GÜLENYÜZ YAYINLARI | Yüzünüzü Güldürecek - ANASAYFA

    Konu tbhkn tarafından (08-30-2009 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: font
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.