Bayram'da Tekbir ayrıcalığını yaşayın   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 08-02-2013 (11:20)   Son Mesaj: 08-02-2013 (11:20)    Cevap: 0    Gösterim: 990  

    08-02-2013

    Bayram'da Tekbir ayrıcalığını yaşayın

    Bayram'da Tekbir ayrıcalığını yaşayın
    Bayram'da Tekbir ayrıcalığını yaşayın

    Tekbir, Ramazan Bayramı'na özel hazırladığı koleksiyon ile bayramın tadını çıkartmanız, akraba ziyaretlerinde ya da tatilde şıklığınızdan ödün vermeden, rahat edebileceğiniz, birbirinden kullanışlı ürünler sunuyor.

    Tekbir, Ramazan Bayramı'na özel hazırladığı koleksiyon ile bayramın tadını çıkartmanız, akraba ziyaretlerinde ya da tatilde şıklığınızdan ödün vermeden, rahat edebileceğiniz, birbirinden kullanışlı ürünler sunuyor. Tekbir'de eşarptan aksesuara, tunikten gömleğe, etekten pantolona, takımdan pardösüye kadar ihtiyacınız olan ürünleri bir arada bulabilirsiniz. Değişen mağaza dekoruyla, fiyatlarıyla, alternatif kombinler oluşturabileceğiniz modelleriyle, güler yüzlü bir ekip ile karşılaşacağınız mağazalarda kendinizi ayrıcalıklı hissedebilir, huzurlu ve keyifli bir ortamda alışveriş zevkini yaşayabilirsiniz.

    Büyük bedenler için ?ölçüsüz güzellik?, takva için ?Berceste? ve ?genç grup? koleksiyonu Ramazan Bayramı'na özel %60'a varan indirimlerle online satışta ve yüzü aşkın Tekbir mağazalarında sizleri bekliyor.





    Bayram'da Tekbir ayrıcalığını yaşayın Yorumları