Kocası öldürecek diye panik butonu istedi   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 06-04-2013 (09:55)   Son Mesaj: 06-04-2013 (09:55)    Cevap: 0    Gösterim: 682  

    06-04-2013

    Kocası öldürecek diye panik butonu istedi

    Kocası öldürecek diye panik butonu istedi
    Kocası öldürecek diye panik butonu istedi

    Adana'da 36 yaşındaki Sıdıka Ç., 3 yıl nikahsız olarak birlikte yaşayıp, şiddet gördüğü iddiasıyla ayrıldığı 2 çocuğunun babası 41 yaşındaki Battal S.'nin ölüm tehdidiyle yaşadığını, verildikten bir ay sonra alınan 'panik butonunun' yeniden verilmesini istedi.

    Adana'da 36 yaşındaki Sıdıka Ç., 3 yıl nikahsız olarak birlikte yaşayıp, şiddet gördüğü iddiasıyla ayrıldığı 2 çocuğunun babası 41 yaşındaki Battal S.'nin ölüm tehdidiyle yaşadığını, verildikten bir ay sonra alınan 'panik butonunun' yeniden verilmesini istedi. Ayrılmasına rağmen saldırı ve tehditlerden kurtulamadığı belirten Sıdıka Ç., "3 yıl birlikte yaşadık. Bu 3 yılın son 2 yılını baskı ve şiddetle geçirdim. Beni satmaya kalkınca dayanamadım. Evi terk ettim. Sığınma evine yerleştim. Bana 'Neden kalleşçe ayrıldın' diye tepki gösterdi. Çocuklarım düzenli beslenemiyordu. Kumar da oynuyordu" dedi. Sıdıka Ç., yaralama ve tehdit suçlarından açılan 3 ayrı davadan adli para cezasına çarptırılan Battal S.'ye son olarak da 'kasten yaralama' suçundan yargılandığı Adana 9'uncu Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 'akıl hastalığı' nedeniyle ceza verilmediğini söyledi. Sıdıka Ç. "Açılan davalardan ceza almayınca 'Ben deliyim. Bana ceza vermezler. Seni öldürsem de ceza almam. Ölene kadar da peşini bırakmayacağım' diyor. Deliyse niye ortalıkta dolaşıyor. İnsan hayatı bu kadar mı ucuz?" diye yakındı.

    'ÖLMEM Mİ GEREKİYOR?'

    Çocuklarının devlet korumasında, kendisinin de yatalak hasta olan babasıyla birlikte kaldığını belirten Sıdıka Ç. şöyle konuştu:

    "Ayrıldıktan sonra bir alışveriş merkezinde karşılaştık. Bana 'Gel seninle birlikte çocuklarımızı görmeye gidelim' diyerek kandırıp şehir dışındaki boş araziye götürdü. Orada beni bayılana kadar dövdü. Bayılınca da yol kenarına atmış. Bu olayın ardından devlet bana 'panik butonu' verdi. Ancak 'Bir ay içerisinde sana bir şey yapmadı' denilerek geri alındı. Beni darp etmesi mi gerekiyor? Öldürmesi mi gerekiyor? Bu adam beni öldürmeyi kafasına koymuş. Devlet beni korumazsa öldürecek. 2 aydır çocuklarımı göremiyorum."

    Duvar boyacısı olan Battal S. hakkında 'tehdit' suçlarından soruşturmalar devam ediyor.

    Kaynak: DHA





    Kocası öldürecek diye panik butonu istedi Yorumları