Sonbahar-Kış sezonu bu kıyafetlerle ÅŸekillenecek   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 09-09-2012 (12:23)   Son Mesaj: 09-09-2012 (12:23)    Cevap: 0    Gösterim: 1134  

    09-09-2012

    Sonbahar-Kış sezonu bu kıyafetlerle şekillenecek

    Sonbahar-Kış sezonu bu kıyafetlerle  şekillenecek
    Sonbahar-Kış sezonu bu kıyafetlerle şekillenecek

    Yeni sezona yavaş yavaş giriş yaparken 2012-2013 sonbahar kış trendlerini sizler için araştırdık. Markalar 2012-2013 sonbahar kış koleksiyonlarını yayınlamaya başlarken acaba bu sene neler moda, hangi renkler moda, hangi akımlar trend haline geldi.

    Yeni sezona yavaş yavaş giriş yaparken 2012-2013 sonbahar kış trendlerini sizler için araştırdık. Markalar 2012-2013 sonbahar kış koleksiyonlarını yayınlamaya başlarken acaba bu sene neler moda, hangi renkler moda, hangi akımlar trend haline geldi. [COLOR="#0000ff; text-decoration: underline"]Kader Basayoğul'un haberi[/COLOR]

    Bu sezon hangi kıyafetler moda

    Bol kesim bu sene de vitrinlerde

    Bu sezon bol kesimli büyük beden ceket ve kaban modası bizlere rahatlığı da sunuyor. Kendi bedeninizden 2-3 beden büyük duran bol kesim modası karşımıza çıkıyor. Üstünüzde başkasından almış başka bir deyimle emanet gibi duran bu bol kesimli ceket ve kabanlar çok moda. Bol kesim modası büyük olmasıyla birlikte rahatlığı da yanında getiriyor.

    parçalı pantolonlar

    2012-2013 sonbahar kış sezonunun favori parçalarından biri olan parçalı pantolon modası 2 ayrı renk veya farklı desenlerden oluÅŸuyor.Â* Farklı farklı kumaÅŸlarla tasarlanmış bu parçalı pantolonlar hoÅŸ bir duruÅŸa sahip.

    Deri bu sezon da moda

    Deri modası da bir kaç sezondur hayatımızda var ve yer almaya da devam edecek gibi görünüyor. Deri ceketlerle modaya giriş yapan deri modası sonralarda taytlarda, şortlarda, pantolonlarda karşımıza çıkmaya başladı. 2012-2013 sonbahar kış trendleri arasında yerini koruyan deri modası her formda karşımıza çıkmaya devam edecek. 2013 deri yılı olarak kabul etmemizde fayda var. Koleksiyonların her parçasında görmeye başlayacağımız deri modası bizlerle olmaya devam edecek.

    Peplum Â*modası

    Kalçaları ve göbeği kamufle etmesiyle bayanların gönlünde taht kuran peplum modası 2013 kış sezonunda da devam ediyor. 2012-2013 sonbahar kış sezonunda da peplum elbise ve etekler çok moda olacak. Peplum modası kış sezonuna uyarlanarak montlarda da karşımıza çıkıyor.

    Dantel modasının modayı terk etmeye niyeti yok

    Geçen sezondan beri modaya damgasını vuran dantel akımı 2012-2013 kış sezonunda da karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bayanların kullanmaktan keyif aldığı dantel detayları bu sezonda modayı terk etmiyor. Hanım hanımcık çizgisinden uzaklaştıran dantel modası çekici feminen bir görünüş sunuyor. Gece gündüz bayanların kullanmayı tercih ettiği dantel modası bu sezon farklı tasarımlarla ve renklerle birleşerek karşımıza çıkıyor.

    Bu yılın trendleri: Military Â*ve UzakdoÄŸu

    Haki ve tonları asker yeşili detayları military trendiyle yeni bir görünüm buluyor. 2012-2013 sonbahar kış trendleri arasında büyük bi yere sahip olan military trendi kamuflaj sevenleriyle buluşuyor. Büyük cepli kabanlar, asker yeşili desenlere sahip ceketler, haki tonlardan oluşan elbise, etek ve pantolonlar 2012-2013 sezonuna hızlıca bir giriş yapıyor.

    Son dönemlerde karşımıza oldukça fazla çıkmaya baÅŸlayan UzakdoÄŸu desenleri moda üzerinde kendisini gösteriyor. Çiçek baskıları kıyafetlerde karşımıza çıkan yoÄŸun çiçek desenleri UzakdoÄŸu’ya özgü formlar 2012-2013 sonbahar kış sezonunda karşımıza çıkmaya baÅŸlayacak. Sezonda UzakdoÄŸu trendlerini de vitrinlerde yerini alacak.

    Peki, bu yıl hangi renkler moda

    Bu yıl altın renk modasıyla parıl parıl parlayacaksınız

    2012-2013 sonbahar kış trenleri arasında yerini alan altın rengi modası gösterişi sevenler için sezona yerleşti. Altın rengi kumaş ve altın rengi işlemeler koyu renkli dantel ve tüllerle birleşerek çok hoş bi hava yansıtacak.

    Bu sezonÂ* beyaz renk en çok tercih edilenler arasında yer alacak

    Kışın genellikle pek tercih edilmeyen beyaz rengi 2012-2013Â* sonbahar kış sezonundaÂ* en çok tercih edilen renklerden olacak. Bu sezon baÅŸtan ayaÄŸa kadar beyaz giyinmek öne çıkan trendler arasında. Beyaz renginin kışın giyilmeyeceÄŸi akımı 2013 sezonuyla birlikte yok oluyor beyaz renk modası her yerde karşımıza çıkmaya baÅŸlıyor. 2012-2013 sonbahar kış trendlerinden beyaz renk modasının en gözde parçaları ise beyaz ceket ve paltolar.

    Asker yeşili ve tonları bu sene çok moda

    Â*Modaya hızlı bir giriÅŸ yapan asker yeÅŸili modası kamuflaj sevenleriyle buluÅŸacak. 2012-2013 sonbahar kış trendleri arasında başı çeken military trendi asker yeÅŸili modası her yerde karşımıza çıkmaya hızla devam edecek.

    Bu sezon canlı renklerle içimizi ısınacak

    GeçtiÄŸimiz ilkbahar-yaz cıvıl cıvıllığını sonbahara da yansıtıyor. 2012-2013 sonbahar kış trendlerine hakim olan pembe ve tonları modası sonbaharda da içimizi ısıtmaya devam ediyor. Kışın daha çok koyu renkler tercih edilirken bu kış canlı renklere yer verecek. DiÄŸer kışları kafanızdan silip bu kışa odaklanmanızda fayda bu kış hiç bi kışa benzemeyecek. Canlı renklerin hükümdarlığı sonbahardan kış sezonuna kadar Â*devam edecek. Pembe ve tonlarını eteklerde, kazaklarda, ceketlerde ve pantolonlarda görmeye 2012-2013 sonbahar kış sezonunda da devam edeceÄŸiz.

    2012-2013 sonbahar kış trendleri arasında turuncu ve tonları da en az pembe ve tonları kadar şaşırtıcı. Sonbahar ve kış sezonlarında koyu tercih edilse de bu sene sonbahar kış trendleri yaz döneminin canlılığı etkisi altında kalacak. Turuncu ve tonları kış sezonunda içimizi ısıtacak renkler arasın da yer alıyor. Canlı renklerin hakim olduğu bambaşka bir kış bizleri bekliyor.

    Pastel tonları

    Pastel tonlarının yansıttığı rüya devam ediyor. Pastel tonları modası içimizi ısıtan masalımsı yansıtmalarıyla yerini koruyor. Bizden söylemesi Şık taze ve peri masalı görünümü için pastel tonları gardolaplarınızdan eksik etmeyin.

    Haber7

    Kaynak: Haber7





    Sonbahar-Kış sezonu bu kıyafetlerle şekillenecek Yorumları