Bebeğinizin cinsiyetini tahmin edin   Konuyu açan: Dr.saglik   İlk Mesaj: 02-22-2012 (18:09)   Son Mesaj: 02-22-2012 (19:29)    Cevap: 1    Gösterim: 769  

    02-22-2012

    Bebeğinizin cinsiyetini tahmin edin

    Bebeğinizin cinsiyetini tahmin edin
    Bebeğinizin cinsiyetini tahmin edin

    Her anne baba çocuğunun cinsiyetini merak eder, buda en doğal hakkıdır… Peki bebeğinizin cinsiyetini tahmin edebilirsiniz desek ne dersiniz?

    Herkes ister tabi cinsiyetini bilmediğiniz yavrunuzun cinsiyet tahminini yapmak artık çok daha kolay. Sizlere bahsedeceğimiz bazı ipuçları yavrunuzun hangi cinsiyete daha yatkın olduğunu %60 oranında anlamanızı sağlamaktadır. Bu sebeple cinsiyetini tahmin etmek kadar güzel bir şeyin olamayacağını düşünüyoruz.

    Eğer bebeğinizin cinsinin erkek olduğunu düşünüyorsanız ve hamileliğinizin başlangıcında hastalıkla karşılaşmıyorsanız, kalp atış hızı 140 dan daha az ise, bebeğin ağırlığı karnınızın ön bölümüne yatkın ise,ekşi,tuzlu,et ve peynir gibi şeylere aş eriyorsanız, ayaklarınızın soğukluğu sizi daha çok etkiliyorsa, idrarda gözle görülür bir renk koyuluğu başlamış ise bu sizin bebeğinizin erkek cinsiyetine daha yatkın belirginlikler olduğunu gösterir. Hamileliğin size güzellik kattığı gerçeğini de unutmayın. Genellikle erkek cinsiyetinin belirginliklerinden bir diğer farklı özellik ise uyurken yastığınızın kuzeye bakarak uyumanız doktorların gözlerinden kaçmamıştır.

    Eğer bebeğinizin cinsiyetini kız olarak hissediyorsanız şu ipuçları ile karşılaşabilirsiniz. Gebeliğin ilk zamanlarında yaşadığınız rahatsızlıklar olacaktır. Saçlarınızda oluşacak kırmızı parlak noktalar da dikkatinizden kaçmayacaktır. Sürekli tatlıya olan bir düşkünlük canınızın tatlı ve şekerli şeylerin çekmesini sağlayacak. Bunun yanında aş ereceğiniz şeyler portakal suyu, meyve, olacaktır. Hamilelik sayesinde eski güzelliğinize kavuşamayabilirsiniz. Koyu sarı bir idrara sahip olacaksınız.

    kadinlaralemi.com




    Bebeğinizin cinsiyetini tahmin edin Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  02-22-2012, 19:29

    → Bebeğinizin cinsiyetini tahmin edin


    "Eğer bebeğinizin cinsiyetini kız olarak hissediyorsanız şu ipuçları ile karşılaşabilirsiniz. Gebeliğin ilk zamanlarında yaşadığınız rahatsızlıklar olacaktır." cümlelerdeki absürtlüğe bakar mısın,kim yazmışsa
    " Kız olarak hissediyorsanız" hissetme değil ihtimal ve o ihtimalin yüksek olabilmesi için en başta ipucu ...
    İkinci cümlede yaşayacağınız olmasın.
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz