Ünlülerin bakım sırları   Konuyu açan: kadinlar   İlk Mesaj: 02-11-2012 (12:11)   Son Mesaj: 02-11-2012 (12:11)    Cevap: 0    Gösterim: 1028  

    02-11-2012

    Ünlülerin bakım sırları

    Ünlülerin bakım sırları
    Ünlülerin bakım sırları

    Herkes ünlülerin nasıl bu kadar bakımlı olduğunu merak ediyor ve bunun sırrını öğrenmek için yanıp tutuşuyor.

    New Beauty dergisi, güzellikleriyle ön planda olan dört ünlü isme bakım sırlarını sordu. Dört güzelin ortak noktası şu: Dış güzellik kadar iç dünyalarına da yatırım yapmak.

    SİREN ERTAN

    ÇANTAMDAN EL KREMİ EKSİK OLMAZ

    * Her zaman Allah'a ve genlerime şükrediyorum. Benim kadar bakım yönünden özensiz ve meraksız birine; birçok hemcinsinin yaşadığı sorunları yaşatmadığı için de 'derime' ayrıca teşekkür ederim. ? Biraz titiz olduğum için çalışma masamdan, arabamdan, çantamdan ve atölyemden antibakteriyel el temizleme jellerimi eksik etmem. Nemsizliğe karşı ise, el kremim ve dudak koruyucum her zaman yanımda olur.

    * Alışkanlıklarıma çok düşkünümdür. Bu yüzden kullandığım ürünleri sık sık değiştirmem. Her çıkan ürünü ya da bakımı deneyenlerden de değilimdir. ? Makyaj yapmamı gerektirecek bir davet, çekim vs. olmadığı sürece pek makyaj yapmam. Temizliğin, sigara ve alkol kullanmamamın, her şeyi yemememin, kendimle çok oynamamamın kendime yaptığım iyilikler olduğunu düşünürüm. ? Yılda birkaç kez, Türk hamamında kese ve gevşetici masaj yaptırır, haftada bir de yüzüme peeling yaparım. Manikür-pedikür randevularımı ise asla ihmal etmem.

    DEMET ŞENER KUTLUAY

    BENİM GÜZELLİĞİM DOKTORA EMANET

    * Cildimi çok beğeniyorum. Cildimin güzelliği için Prof. Dr. Gönül Ergenekon'a bakım yaptırıyorum. Güzelliğimi Ergenekon'un yaptığı cilt bakımıyla koruyorum diyebilirim. Bunun dışında onun önerdiği ürünleri kullanıyorum.

    * Sigara içmiyorum, alkol kullanmıyorum, düzenli besleniyorum ve spor yapıyorum. Vücudumuza sadece dıştan değil, içten de bakmak gerekir diye düşünüyorum.

    GÜLBEN ERGEN

    CİLDİMİN NEFES ALMASI GEREK

    * Cilt yapımı beğenirim ve fazlasıyla da özen gösteririm. Özen göstermek, pahalı ürünler kullanmak demek değil; çok özel bakımlar uygulamam ama yüzümü temizlemeden asla uyumam. Peelingimi ve nem maskemi haftada bir mutlaka uygulamaya çalışırım. Temiz ve nemlendirilmiş bir cilt her zaman sağlık kokar bana göre.

    * Günlük nemlendiricim, yüzüme gün içinde özellikle yaz aylarında sıktığım nem veren suyum ve siyah göz kalemim olmazsa olmazlarımdır.

    * Ruj kullanmayı pek sevmem. Ama makyaj çantamda mutlaka koyu renkli bir göz kalemi bulunur. Günlük hayatımda makyaj yapmayı hiç sevmiyorum, kendimi makyajsız çok rahat ve iyi hissederim. Yani makyaj çantam minik ve sadedir; bir allık, incecik bir pudra ve siyah göz kalemim yeterli...

    * Bakımda önceliğim temizlik. Makyajımı her zaman özenle temizleyip cildimin nefes almasını sağlarım.

    GÜL GÖLGE SAYGI

    YATARKEN BİLE PARFÜM SIKARIM

    * Cildimi ve kemik yapımı beğeniyorum. İçten ve dıştan iyi beslenmeye çalışıyorum. Bana pozitif enerji veren insanlarla vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Bence insanın kendine yapabileceği en etkili bakım bu.

    * Duştan sonra mutlaka nemlendiricilerimi sürerim. Yatacak olsam bile parfümümü sıkarım.

    * Sevdiğim allığımı, acı kahverengi göz kalemimi, temizleme mendilimi asla makyaj çantamdan çıkarmam.

    * Temizliğe çok önem veririm, cildim problemsiz olduğu için kapatıcı kullanmam. Makyaj yapma durumundaysam da; işim bittiğinde yolda makyajımı çıkarmaya başlarım. Çok sıkılıyorum çünkü.




    Ünlülerin bakım sırları Yorumları