Fethullah Gülen Hacca gitmiş midir?

1968 Yılında Görevli olarak gitmiş ne güzelde alıntı yapıp anlatmış ve de methiyeler düzmüşünüz ey uyuşuklar Baktığını göremeyen zavallılar ordusuna katılmış sürükleniyorsunuz... Bir kişide çıkıp ya Allah Allah demiyır ilginç ...


Ağaç Şeklinde Aç12Beğeni

  1. Alt 08-28-2010, 11:11 #21
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    1968 Yılında Görevli olarak gitmiş ne güzelde alıntı yapıp anlatmış ve de methiyeler düzmüşünüz ey uyuşuklar
    Baktığını göremeyen zavallılar ordusuna katılmış sürükleniyorsunuz...
    Bir kişide çıkıp ya Allah Allah demiyır ilginç
    Ama sizlere kızamıyorum hatta hak veriyorum,İnanç insan için en güzel duygudur,ama aynı zamanda en tehlikeli.Sizlerin saf (istisnalar kaideyi bozmaz kötü fikirlileri ayrı tutuyorum) duygularınızı kullanarak yaptıklarını göremez durumdasınız..Umarım Yüce Rabbim bir gün gözlerinizi açar...

    Küçük bir not da ''altun'' kardeşime;
    Bak evlat öğrenciler dershaneye bilim için gider Allah için değil..Allah için gidilecek yer Camilerimizdir..
    Derslerinden arta kalan zamanlarında Allah için bir şeyler yap karışanında ağzının payını ver ama aklını başına topla emi

  2. Alt 08-28-2010, 11:13 #22
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Keşke her görüşü yayınlama gibi bir hoşgörünüz olsaydı ama nafile

  3. Alt 08-29-2010, 14:49 #23
    Ziyaretci
    EnQaf Mesajlar: n/a
    Cehalet başa bela tabi. Yorumlara bakınca anlıyor insan. O zaman şöyle bir soru soralımda biraz zihin açalım. Fethullah Gülen " faiz haram" der hep.

    peki asya finans yani şimdiki haliyle bank asya kimin? araştıranlar her türlü bilgi ve belgeyi, videoyu internetten rahatlıkla bulabilirler.

  4. Alt 08-31-2010, 16:01 #24
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a

  5. Alt 09-19-2010, 00:19 #25
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    olayın doğrulugunu savunmuyorum.
    ancak fettullah gülenin abd de ne işi var.
    erdoğan neden parti başkanıyken abd tarafından kabul edildi.
    ve neden son referandumda okyanus ötesine selam gönderdi.
    ya cemaat abdyi feth etmiş yada abd cemaati güneş balcıkla sıvanmazmış.
    görünen köy klavuz istemez.
    iyidir kötüdür. allah bilir ama gülen abdnin bir kuklasıdır.
    abdde israilin. kimse alınmasın...

  6. Alt 10-22-2010, 15:03 #26
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Bu gerçek FETULLAH GÜLEN tarafından yalanlanamaz.

    Merhaba,

    Fettullah Gülen 3 kez hacca gitmiştir. Ama nasıl ? İşte size gerçeği , bu gerçek Fettullah Gülen tarafından yalanlanamaz.

    Birincisi, 1968 yılında Diyanet İşleri Başkanlığınca görevli olarak. Bu görev ise Türk hacıların durumunu kontrol etmek ve aksaklığı görülen konularada rapor hazırlamaktan ibaretti.

    İkincisi, Hacca gidemeyen bir arkadaşının babasının yerine Hacca gitti.

    Üçüncüsü ise 1986 yılında gitti ama ülkeye geri gönderildi. Fettullah Gülen’in Hac yapmasına Suudi Arabistan’a GİRİŞ YAPMASINA YASAKLAMA ya da SINIRLAMA KOYMUŞTUR.

    Fettullah Gülen’in Haccı yapamadan dönmesinin nedeni, “ iyiliği emreden, kötülükten sakındıran (Emr-i bi'l-Maruf Nehy-i ani'l-Münker)” anlamına gelen ve bu şartları sağlamayanlarla mücadele için kurulmuş bir kuruluş tarafından yakalanıp DERDEST edilerek sınır dışı edilmesidir.

    Sınır dışı edilmeden önce Fettullah Gülen Suudilere bir daha böyle bir şey yapmayacağına dair taahhüt vermesidir. Eğer taahhüt vermeseydi, Suudiler tarafından ceza verilecekti.
    Sınır dışı edilmesinin ve taahhüt vermesinin sebebi Hac farizesi esnasında etrafına topladığı insanlardan Vahhabi mezhebine bağlı olan Suudilerin rahatsız olması ve bu durumu İslamiyete aykırı bir davranış içinde görmesinden dolayıdır.

    İslamiyette kişilerin kutsallaştırılması, onlardan medet umulması dine aykırı bir husus olduğundan ve dolayısıyla Vahhabilerin de böyle hareket eden kişilere karşı şiddetle hareket etmesi hatta buna benzer işleri yapanların dinden çıkmış saymaları gibi katı inançları vardır.

    Bilgilerinize
    Saygılarımla

  7. Alt 10-23-2010, 01:51 #27
    mus'ab Mesajlar: 331
    bu kadar inceledine göre, SUUD yönetimi tarafından derdest edildiğinin mutlaka resmi kayıtlarıda olmalı keşke onuda koysaydınız.

  8. Alt 11-20-2010, 20:33 #28
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....Uyanın artık fethullah gülen Amerikada islamı yayıyor .Bir bakın Amerikada insanlar akın akın müslüman oluyor sadece buradamı ALLAH a şükür okulları sayesinde dünyanın 4 bir yanında islama geçiş var.Prof. Erdal Atabek diyorki neden Arabistan da değil?Neden orda olsunki....Arabistan zaten müslüman bir ülke.Marifet olan inanmayanları inandırmak.Bir görüşle bakmayalım olaylara biraz geniş düşünelim.Allah hepimize gerçekleri görmeyi nasip etsin.AMİN.

  9. Alt 12-07-2010, 13:08 #29
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    hakkında bilgili olmadığınız ne kadar belli oluyor allah size de sizin gibilerinide islah etsin ,,,,,,,,,,,,,,,,,????????????????????????

  10. Alt 12-11-2010, 19:09 #30
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    yani karalayacak başka durum bulamadınız sanırım gitmiştir üstelik 3kere gitmiştir yalan yanlış haberlerle insanların aklını bulamayın lütfen..

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.