MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Genel Islami Bölüm (https://www.muhakeme.net/forum/genel-islami-bolum/)
-   -   MUHYİDDİN BİN ARABİ'NİN (R.A) bu sene hakkında söyledikleri ciddi (https://www.muhakeme.net/forum/genel-islami-bolum/118779-muhyiddin-bin-arabi-nin-ra-bu-sene-hakkinda-soyledikleri-ciddi.html)

vertyucek 04-22-2022 01:02

MUHYİDDİN BİN ARABİ'NİN (R.A) bu sene hakkında söyledikleri ciddi
 

Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Rahman Rahim Allah'ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah'a hamd olsun. Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ’in ve onun pak âlinin ve ashabının tümüne.

وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ
ve mâ tevfîkî illâ billâh, aleyhi tevekkeltu ve ileyhi unîb
selamun aleyküm rahmetullahi ve berakatühü

Değerli kardeşler çoğunuzun bildiği üzere Şeyhul Ekber diyede bilinen yüce EVLİYA MUHYİDDİN BİN ARABİ RADIYALLAHU ANH HAZRETLERİ yaşarken dahi ALLAH’U TEALA ve PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM ile yakınlığı pek fazla olan bir zat idi.

ALLAHU TEALA’DAN bir ilim olarak kendi yaşadığı zamandan sonra neler olacaksa hepsinin kendisine bildirilmesini istediğini ve bunun ALLAH’U TEALA’NIN yüce katında kabul gördüğünü kitaplarından biliyoruz.

Ne yazık ki içerisinde buludunğumuz zamanlar içinde pek hoş şeylerin olacağını bize bildiriyor daha doğrusu bize şeyhlik yapıyor bizi uyarıyor!!!

Bir kaç tanesini size aktarayım bunlardan ALLAHU TEALA’YA sığınalım:

Bu sene insanlara uğursuzluk yağacak.
Bu sene hac mevsimi korkulu geçecek.
Bu sene sırt ve boğaz hastalıkları artacak.
Dünyada ateşli ve veba gibi hastalıklar çoğalacak.
Küçükbaş hayvanlarda zaiat çoğalacak. Bu sene insanlar çok fazla sinirli olacak.

Hastalıktan haber veren bir tabib,doktor ilacınıda söyler.

Ve İstanbul depremi ile ilgili öyle bir söylenti var ki yenilir yutulur cinsten değil.Ve ne yazık ki bir kaynaktan değil bir çok kaynaktan besleniyor bu haber ve çok ama çok canın gideceği söyleniyor.

Yüce şeyh bu gibi durumlar için fazileti meşhur olan 786 defa BESMELE-İ ŞERİFE okumayı tavsiye buyuruyor!(Yarım saat 45 dakika sürüyor)Fatihayı Şerifeyi çok okumak.

Tabiki bunlar kolay olanları asıl şifa ise ALLAHU TEALA’NIN yarattığı fıtrat üzere yaşamamız,ahlakımızı düzeltmemiz,birbirimizi sevmemiz ve zarar vermememiz gibi şeyleri yani ALLAHU TEALANIN istediği gibi iyi bir kul ve insan olmamızı tavsiye ediyor ve bunları yaparsak kötü şeylerin yanında iyi şeylerin olacağını bildiriyor MÜBAREK EVLİYA (r:a) bize.

Burada ALEMLERİN RABBI OLAN ALLAHU TEALA’YA bir yalvarıştada bulunalım biiznillah.
BİSMİLLAH
YA ERHAMUR RAHİMİN YA ERHAMUR RAHİMİN YA ERHAMUR RAHİMİN
ne olur sana azami derecede faziletlere ulaşacak kadar yalvarış yakarış ve münacaat olsun bizleri affet,bağışla,mağfiret ve setr eyleyerek bu senenin ve gelecek zamanların ve hatta ahiretteki şerli şeylerin şerrinden,İstanbulumuzda olacağı söylenen depremden ve diğer afetlerden aile,akraba ve Müslüman kardeşlerimizi o hayvanından bitksine bütün zavallı mahlukatını koru ve kurtar.Sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affet.amin elhamdulillah,elhamdulillah,elhamdulillahi Rabbul alemin ve Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

ALLAHU TEALAYA tam külli,cemi,cami ve kamil hamdler,senalar,tenzihler,ululamalar,şükürler,y alvarış ve münacatlar olsun,MELEKLERE,PEYGAMBER EFENDİMİZ VE PEYGAMBER EFENDİLERİMİZE onların al,ashab ve ehli beytlerine,ümmetlerine salatu selamlar olsun

786 besmeleyi video olarak youtubede bulabilirsiniz.Hızlandırarak ta dinleyebilirsiniz zaten video 26 dakika hepsi hepsi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:54 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük