Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Rahman Rahim Allah'ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah'a hamd olsun. Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ’in ve onun pak âlinin ve ashabının tümüne.

وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ
ve mâ tevfîkî illâ billâh, aleyhi tevekkeltu ve ileyhi unîb
selamun aleyküm rahmetullahi ve berakatühü

Değerli kardeşler bildiğiniz gibi bir kaç yıldır ülkemiz büyük bir fitne ile çalkalanmakta.her gün çeşit çeşit nifak her gün şehit haberi(CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH bütün mü’minlere rahmet eylesin,PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM şefaat eylesin amin)hepinizin de bildiği gibi bunların sebebi pkk ve yapmış olduğu terör faaliyetleri.bu örgütün bu faaliyetleri yürütmesinin sebebi sözde Kürt halkının haklarını savunmak.

Kürt kardeşlerimiz...1000 yıldır beraberiz tarihimiz taa selçukludan 1071 Malazgirt meydan muharebesinden,600 yıl hüküm sürmüş Osmanlıdan beri bir ve beraber...Dinimiz 1 dilimiz 1,örfümüz,adetimiz,anenemiz 1.Bin yıl beraber kan ve ter dökmüşüz.bu Mübarek İslam toprağı için,bize düşmanlık edenlere,küffara beraber karşı koymuşuz,beraber çalışmışız.Osmanlının tebası olan o kadar millet birbirinden ayrıldığı halde biz yine beraber kalmışız.CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH bu 2 kardeş milletin kaderini bir ve beraber yazmış bu topraklarda.

Bismillâhirrahmânirrahîym
Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin ve Allah'tan korkun ki esirgenesiniz.
Hucurât / 10

Ne oldu da atalarımızın 1000 yıl yaşatabildiği bu kardeşliği 30 senede kanlı bıçaklı düşanlığa dönüştürebildik?!(terör 30 senden beri var)

Dost düşman olur,düşman dost kesilir demiş MEVLANA RADIYALLHU ANH.1000 yıllık dost’lar bu gün düşman!?

Peki neden?..dile kolay 1000 yıl..!bu iki millet birbirine öte git bile deme-miş!şimdi rica ediyorum lütfen şöyle bir an düşünün...

Geçenlerde Türk ve Kürtlerin birbirleri ile dövüşüp birbirlerini kırmaları için bir sebep olmadığını anlatan bir yazı yazmaya çalışmıştım.Türkiye Cumhuriyetinin,TC’nin kürtlere hiçbir ayrımcılık yapmadığını,okuldan,hastahaneye,devlet dairelerine kadar hiçbir yerde bir ayrımcılığın bulunmadığını hatta bir çok kürt kökenli vatandaşın bakanlık,başbakanlık ve hatta TC Cumhurbaşkalığına kadar getirildiğini ve daha bir çok birlik ve beraberlik örneğini arz etmiştim.

Fakat o konuya dahil olan bir kürt kardeşim benimle aynı fikir de değildi.şunları anlattı:”Siz bilmezsiniz burada bir çok kürt suçsuz yere öldürüldü,olmaz işlere maruz bırakıldı,bunuda resmi makamlara mensub kişiler yaptı,bu yüzden Türk milleti ve devleti ile aramız açıldı,bu yüzden askere,polise silah çeker olduk”dedi ama bunun sonunda öyle bir şey ekledi ki CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH razı olsun kendisinden 1000 yıl kardeşçe yaşamış bu 2 milletin neden düşman olduğu sorusunu çözüyordu!şöyle dedi “Sonradan öğrendik ki bunları yapanlar ergenekon denilen yapılanma imiş”

Evet haklı idi Kürt kardeşlerimiz koyun postuna bürünmüş hainler elinden başlarına elim hadiseler gelmişti.ama işin şu tarafından da bakmak gerekli idi,aynı örgütler içlerine sızdıkları devlet kurumlarını ele geçirebilmek için Kürtlerin binyıllık kardeşi Türkleri çeşit çeşit mazeret gösterip devlet dairelerinden haksız yere ihraç ediyorlardı.ve dikkat ediniz bunuda özellikle askeriye de gerçekleştiryorlardı!!!Müslüman olan bu Milletin askerine hanımın kapalı,içki içmiyorsun,namaz kılıyorsun,irticacısın deyip ellerinden mesleklerini aldıkları gibi birde sivil hayatta dahi hiçbir devlet dairesi yada özel şirkete girme yolu bırakmadan adeta açlıktan öl der gibi sokağa atıyorlardı!!!Neden?çünkü o Mehmetçik diğer Mehmetçiği yani binyıllık Kürt kardeşini haksız yere!vurmazdı!,öldürmezdi!

Emin olun ki Dünyada Türkiye kadar çok düşmanı olan bir devlet daha bulamazsınız!bu konuda hiçbir devlet bize yaklaşamaz bile!Çünkü bu Millettir ki asırlar boyunca HAZRETİ İSLAMN’IN bayraktarlığını yapmış,adalet ile 3 kıta 72 millete hamilik eylemiştir.

Bu milletin omurgasını da 2 kardeş oluşturmuştur Türk,Kürt!Hepimizin atası Osmanlının o aziz ruhunun dirilmesini istemeyenlerdir ki yıllardır aramıza nifak sokmak,kardeşi kardeşe kırdırmak için sağcılıktı,solculuktu,ırçılıktı gibi bir çok bölücü ideolojiyi kardeşliğimizin belini kırmak için bizim içimize saldılar.sağcıya ben senden tarafım dediler,solcuya sendenim dediler,Kürte sizi destekleyeceğiz,Türke sizinle müttefiğiz dediler memleketi karıştırdılar.onlar bu ikiyüzlükle yaydıkları nifak sebebi ile biz birbirimizle uğraşışken devletimizi de ele geçirmek vede bize zulm etmek için ellerinden geleni yaptılar!

estei’üzü billah
Ey iman edenler! Müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin; (bunu yaparak) Allah'a, aleyhinizde apaçık bir delil mi vermek istiyorsunuz?
Nisâ / 144

Biz CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN bize bahşetmiş olduğu MÜBAREK DİNİMİZ İSLAM’IN kardeşlik şuuru ile hareket ediyorken taa Fransadaki kralı Alman impratorunun elinden kurtarıyor onlara bile selamet getiriyorduk.şimdi burnumuzun dibinde kendi din kardeşimizi kırıyorlarlar birbirimizle uğraşmaktan,didişmekten onlara bile yardım edemiyoruz bu rezalet değildir de nedir!?!

estei’üzü billah
Size ne oldu da Allah yolunda ve «Rabbimiz! Bizi, halkı zalim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla!» diyen zavallı erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz!
Nisa / 75

estei’üzü billah
Hep birlikte Allah’ın ipine (Kur’an’a) sımsıkı sarılın. Parçalanıp bölünmeyin. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani sizler birbirinize düşmanlar idiniz de O, kalplerinizi birleştirmişti. İşte O’nun bu nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında idiniz de O sizi oradan kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki doğru yola eresiniz.
Al-i İmran / 103
CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN ipinden koptuktan,parçalanıp bölünmeye başladıktan sonra bu halimizden yararlananların kurduğu örgütlerden biri de pkk’nın taa kendisi idi.hatta emin olun ki o pkk ergenekon gibi bir çok kürt kardeşimize zarar vermiş,ve hatta kundaktaki bebeğe kadar kurşun sıkmıştır.

Ama emin olunuz ki pkk’nın kürt kardeşlerimize verdiği öyle bir zarar varki o zarar kundaktaki bebeği kurşunlamaktan çok,çok,çok daha kötü bir şeydir.nedir o?bir bebek kundağında kurşunlandığı zaman CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH onu rahmeti ile sonsuz cennetine alır ama bir insanın RABBİNİ elinden aldığınız zaman o’nu ebedi karanlıklar içinde cehenneme yuvarlarsınız!!!

estei’üzü billah
Sana haram ayı, yani onda savaşmayı soruyorlar. De ki: O ayda savaşmak büyük bir günahtır. (İnsanları) Allah yolundan çevirmek, Allah'ı inkâr etmek, Mescid-i Haram'ın ziyaretine mâni olmak ve halkını oradan çıkarmak ise Allah katında daha büyük günahtır. Fitne de adam öldürmekten daha büyük bir günahtır. Onlar eğer güçleri yeterse, sizi dininizden döndürünceye kadar size karşı savaşa devam ederler. Sizden kim, dininden döner ve kâfir olarak ölürse, onların yaptıkları işler dünyada da ahirette de boşa gider. Onlar cehennemliktirler ve orada devamlı kalırlar.
Bakara / 217

Evet pkk örgütünün yaptığıda tamda budur bu cinayetten daha büyük bir felakettir,yaydıkları fitne adam öldürmektende çok daha kötüdür!

15 yaşında gencecik kardeşlerimizi dağa kaçırıp dinsizlikle kandırıp hem canını,hem ahiretini mahvediyorlar,çalıyorlar!!!bu zulüme bizden çok kürt kardeşlerimiz karşı çıkmalı düşman olmalıdırlar!olan onlara oluyor.pkk örgütü kurulmadan önce Kürt kardeşlerimiz dünyanın en güzel Müslümanlarındandı,en dindar Mü’minleri idi!içlerinde arasan nerede ise bir tane bile dinsizi bulamazdın.şimdi ateizim gibi marksizim gibi kominizim,gibi ne dünayaya ne ahirette fayda vermeyecek rusun,moskofun zehiri ile zehirlendiler,dinsiz imansız ebedi cehenneme gidiyorlar!

Kürt kardeşlerimiz yarın bir gün kendi çocuklarınında,torun,akrabalarınında kaçırılıp bu feci akıbete uğramayacağından nasıl emin olacaklar?CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH ve RASULÜ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM sizi cennette birleştirecekken pkk sizi evladınızdan ebedi ayırmaya çalışıyor!bir düşünelim.

Ve birde şu:
Bismillâhirrahmânirrahîym
Kim bir mümini kasden öldürürse cezası, içinde ebediyen kalacağı cehennemdir. Allah ona gazap etmiş, onu lanetlemiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır.
Nisâ Sure-i Celilesi / 93.Ayeti Kerime

Peki bu felaket karşıında ne yapmalı?PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM “Bir çirkinlik gördüğünüzde gücünüz yetiyorsa elinizle, yetmiyorsa dilinizle düzeltin, ona da yetmiyorsa içinizden –o eyleme- buğz edin. Buğz etmek imanın en zayıf mertebesidir." (Müslim, İman 78; Ebu Davut, Salat, 232)

Her 2 tarafında haklı olduğunu düşündüğü hatta haklı oldukları sebebleri var her iki tarafında canı çok yandı.ama bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenlerin,bizi birbirimize düşürme oyunlarına gelmek bize bir fayda sağlamayı bırakın dünya ahiret zarardan başka bir şey getirmez!o zavallı gençleri bunların ellerine bırakmak felaketten başka bir şey değildir!kardeşlerimizi onların elinden hep beraber kurtarmmak için elimizden geleni yapalım!

Bismillâhirrahmânirrahîym
Ey iman edenler! Hep birden barışa girin. Sakın şeytanın peşinden gitmeyin. Çünkü o, apaçık düşmanınızdır.Size (Kur'an ve Sünnet gibi) apaçık deliller geldikten sonra, eğer barıştan saparsanız, şunu iyi bilin ki Allah azizdir, hakimdir.
Bakara Sure-i Celilesi / 208-209.Ayeti Kerimeler

Bakınız sözde pkk’nın güvendiği en büyük destekcisi olan ülke olan abd’nin büyükelçisi pkk hakkında ne söylüyor.: “PKK herkesten fazla Kürt öldürüyor”
ABD’nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, PKK’nın Türkiye’deki Kürt vatandaşlarının eşitlik ve onurunu ilerletmek için herhangi bir şey yapmadığını belirtti ve konuşmasına şöyle devam etti.

“Tam tersine, Kürtlerin hayatlarını mahvetmeleri bir yana, herkesten daha fazla Kürt öldürüyorlar” dedi
Ricciardone, Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin’e şöyle konuştu: ABD, PKK terörizminin bitmesi gerektiğini düşünüyor. Bu amaçla Türk hükümeti ile hem diplomaside, hem hukuki yaptırımda, hem de istihbarat konularında yakın bir işbirliği halindeyiz. PKK’yı ABD hukukuna göre bir terörist organizasyon olarak görüyoruz. PKK’nın Türkiye’deki Kürt vatandaşlarının eşitlik
ve onurunu ilerletmek için herhangi bir şey yaptığını düşünmüyoruz. Tam tersine, herkesten daha fazla, Kürtlerin hayatlarını mahvetmeleri bir yana, Kürt öldürüyorlar.”
www. mynet .com/haber/guncel/pkk-herkesten-fazla-kurt-olduruyor-659666-1

Evet kardeşler bunlara yardım ve destek olanlar bu vaziyetten bir an önce vazgeçmeli CENAB'I ALLAH CELLE CELALÜH’E yönelmeli estağfirullah tevbeye yapışarak ve kul haklarını ödemeye çalışmalıdır.:
Bismillâhirrahmânirrahîym
De ki: Ey kendi nefisleri aleyhine haddi aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayan, çok esirgeyendir.
ZUMER Sure-i Celilesi / 53.Ayeti Kerime
[Mealler: Diyanet Vakfı Meali kuranmeali .com hadis sorularla islamiyet .com]

Bunlara yardım ve destek olmayı bırakın sadece sevmek,muhabbet beslemek bile bir mü’minin başına ahirette büyük bela açar çünkü bu örgüt küfrün yayılmasının,kürt kardeşlerimizin kafir olmasının yegane sebebidir!!!PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM kişi sevdiği ile beraberdir buyuruyor!Kürt kardeşlerimiz müslüman katili,küfür yayıcısı bu örgüt yerine müslüman kardeşlerini sevmelidir.

ALLAH’U ALEM (CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH en doğrusunu bilir.)ALLAH’U ZÜLCELALE sonsuz sınırsız istiğfarı tevbe,hamd ve şükür, PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM’E,BÜTÜN PEYGAMBERLERİMİZ ALEYHÜMÜSSELAMLAR’A, EHLİBEYT ve ASHABINA sonsuz sınırsız salatu selam olsun.CENAB’I MEVLA bizi affetsin,bağışlasın mağfiret ve hidayete erdirip orada daim etsin azabından korusun,sonsuz rahmetine ve Cennetine dahil etsin.her türlü şerden daima korusun bizlere darda kalmışlara yardım etsin amin.hakkınızı helal edin selam ve dua ile