Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Rahman Rahim Allah'ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah'a hamd olsun. Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ’in ve onun pak âlinin ve ashabının tümüne.

وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ
ve mâ tevfîkî illâ billâh, aleyhi tevekkeltu ve ileyhi unîb
selamun aleyküm rahmetullahi ve berakatühü

Değerli kardeşler geçmiş senelerde bir Mübarek Ramazan Ayında yaşar nuri öztürk çıkıp teravih namazı’na dair bir kaç kelam etmiş bazılarıda “aa bu profesördür bu böyle söylüyorsa doğrudur” deyip kıldığı namazdan,ettiği secdeden olmuştu.

Değerli kardeşler şunu iyi bilmemiz gereklidir ki makamı mevkisi her ne olursa olsun profesör dahi olursa olsun insanlar kasıtlı olarak yada bilmeyerek yanlış şeyleri iddia edebilirler.işte yaşar nuri öztürkte böyle bir yanlış iddia’da bulunmuş ve bir kaç kimseyi Mübarek Teravih Namazı hakkında yanılgıya düşürmüş,bu mübarek ayda yapılan mübarek namazdan soğutmuştu.

Şunu iyi bilmemiz gerekir ki En büyük Alim CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’TEN başkası değildir.yaratılmışlar arasında ise en büyük alim hiç şüphesiz kainatı yaratan tarafından vahiy yoluyla öğretilen PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM’DİR.PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM hadis veya sünnet yolu ile bir şeyi yapmamızı tavsiye ediyor ise emrediyor ise ne profesörün sözüne bakılır ne doçentin.

İşte CÜBBELİ AHMED HOCAMIZ hadisi şeriflerden çeşitli deliller getirerek Mübarek Teravih Namazının mahiyetini bize açıklıyor dinleyip öğrenenlerden de kendisin de tüm inananlardan da CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH razı olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM şefaat eylesin amin.


ALLAH’U ALEM (CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH en doğrusunu bilir.)ALLAH’U ZÜLCELALE sonsuz sınırsız istiğfarı tevbe,hamd ve şükür, PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM’E,BÜTÜN PEYGAMBERLERİMİZ ALEYHÜMÜSSELAMLAR’A, EHLİBEYT ve ASHABINA sonsuz sınırsız salatu selam olsun.CENAB’I MEVLA bizi affetsin,bağışlasın mağfiret ve hidayete erdirip orada daim etsin azabından korusun,sonsuz rahmetine ve Cennetine dahil etsin.her türlü şerden daima korusun bizlere darda kalmışlara yardım etsin amin.hakkınızı helal edin selam ve dua ile